Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTOGALERIE FedCup Romania vs Germania 1-4/ Niculescu, invinsa de Petkovic dupa ce a ratat doua mingi de meci - Romania a retrogradat din Grupa Mondiala

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE FedCup Romania vs Germania 1-4/ Niculescu, invinsa de Petkovic dupa ce a ratat doua mingi de meci - Romania a retrogradat din Grupa Mondiala

Romania a pierdut intalnirea cu echipa Germaniei, dupa ce duminica Simona Halep a fost invinsa de-o maniera categorica de Angelique Kerber scor 6-2, 6-2) iar apoi Monica Niculescu a fost depasita dupa un meci foarte disputat de Andrea Petkovic desi Monica a castigat primul set cu 6-0 si avut doua mingi de meci in setul doi). In urma infrangerii din FedCup, scorul final a fost 4-1 pentru nemtoaice, Germania ramane in Grupa Mondiala, iar echipa noastra va evolua in 2017 in Grupa Mondiala II. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE de la toate meciurile disputate duminica in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE FedCup Romania vs Germania - Cele mai interesante imagini de la tragerea la sorti

Irina-Camelia Begu va deschide balul partidelor din FedCup contra Germaniei, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Angelique Kerber, racheta numarul unu a nemtoaicelor. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE de la tragerea la sorti care a avut loc vineri.

FOTO FedCup Romania vs Germania 1-1/ Irina Begu pierde fara dubii cu Angelique Kerber - Simona Halep egaleaza situatia dupa ce o invinge pe Andrea Petkovic

Pentru a ramane in Grupa Mondiala a FedCup, Romania trebuie sa treaca de puternica formatie a Germaniei. In prima partida a zilei, Irina-Camelia Begu a pierdut la Angelique Kerber, 2-6, 3-6, dar Simona Halep a egalat pentru Romania 1-1), dupa o lupta extrem de dura cu Andrea Petkovic, incheiata cu scorul 6-4, 6-7 5-7), 6-4.

FedCup Romania vs Germania - Programul meciurilor: Irina Camelia Begu vs Angelique Kerber, prima disputa a zilei de sambata

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din intalnirea de FedCup dintre Romania si Germania. In primul meci, Irina Camelia-Begu o va intalni pe Angelique Kerber. Duelul cu nemtoaicele se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si conteaza pentru play-off-ul de mentinere in Grupa Mondiala a competitiei. HotNews. ro va relata pe larg, de la fata locului, confruntarea cu Kerber, Petkovic, Beck si Goerges.

Irina Begu a fost invinsa in primul meci al intalnirii Romania-Germania din Fed Cup

Irina Begu, locul 35 WTA, a fost invinsa de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 3-6, in primul meci al intalnirii Romania - Germania, din barajul pentru mentinerea.

Fed Cup: Programul meciurilor intalnirii Romania-Germania. Begu in primul meci de sambata

Vineri dupa pranz a avut loc tragerea la sorti a meciurilor intalnirii Romania-Germania din cadrul barajului de ramanere in Grupa Mondiala. Lidera echipei noastre, Simona Halep, va juca sambata in al doilea meci de simplu. Confruntarea Romania-Germania se joaca pe zgura in sala la Cluj-Napoca. Cine castiga evita retrogradarea din elita tenisului feminin.

FOTO Inspector Tiriac. Vizita surpriza a omului de afaceri la Cluj inainte de meciul de Fed Cup Romania Germania

Cunoscutul om de afaceri Ion Tiriac a efectuat o vizita supriza joi la Cluj, in prefata meciului de Fed Cup la tenis feminin intre Romania si Germania. Acesta nu va fi prezent insa la meciurile Romania Germania din weekend, fiind plecat la vanatoare in Ungaria.

LIVE Fed Cup, Romania - Germania 1-1. Halep egaleaza dupa un meci de aproape 3 ore

Onlinesport. ro transmite sambata si duminica, de la ora 13:00 incepand, meciurile confruntarii Romania - Germania din barajul pentru ramanerea in Fed Cup. Irina Begu a deschis balul contra lui Angelique Kerber, numarul unu din echipa adversa. In meciul al doilea de simplu s-au intalnitSimona Halep si Andrea Petkovic.

LIVE Fed Cup, Romania - Germania 0-1. Urmeaza Halep cu Petkovic

Onlinesport. ro transmite sambata si duminica, de la ora 13:00 incepand, meciurile confruntarii Romania - Germania din barajul pentru ramanerea in Fed Cup. Irina Begu a deschis balul contra lui Angelique Kerber, numarul unu din echipa adversa. Urmeaza Simona Halep cu Andrea Petkovic.

LIVE Fed Cup, Romania - Germania (sambata, 13:00)

Onlinesport. ro transmite sambata si duminica, de la ora 13:00 incepand, meciurile confruntarii Romania - Germania din barajul pentru ramanerea in Fed Cup.

Simona Halep, invinsa de Angelique Kerber in al treilea meci al intalnirii Romania-Germania din Fed Cup

Simona Halep, locul 6 WTA, a fost invinsa de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, in al treilea meci al intalnirii cu Germania, din barajul pentru mentinerea in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )