Libnet.ro
UNICEF

15:45

FOTOGALERIE Protestul de la Campeni: 2.000 de oameni au demonstrat impotriva proiectului de la Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Protestul de la Campeni: 2.000 de oameni au demonstrat impotriva proiectului de la Rosia Montana

Aproximativ 2. 000 de persoane au protestat, sambata, in orasul Campeni, judetul Alba, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, fluturand steaguri tricolore, cantand melodii patriotice, iar unii protestatari si-au adus vacile si boii pentru a arata ca in Muntii Apuseni se face agricultura, relateaza Mediafax. Protestul s-a incheiat in jurul orei 19:30, iar participantii au adoptat o proclamatie prin care cer demisia initiatorilor proiectului de lege privind Rosia Montana. continuă pe Hotnews

Protestul de la Campeni: 2.000 de oameni demonstreaza impotriva proiectului de la Rosia Montana

Aproximativ 2. 000 de persoane protesteaza, sambata, in orasul Campeni, judetul Alba, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, fluturand steaguri tricolore, cantand melodii patriotice, iar unii protestatari si-au adus vacile si boii pentru a arata ca in Muntii Apuseni se face agricultura, relateaza Mediafax.

Alba: Protest in subteran la Rosia Montana, iar la Campeni adunare populara impotriva proiectului minier

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat in septembrie, timp de mai multe zile, in galeria Catalina Monulesti vor reintra sambata in subteran, pentru cateva ore, in aceeasi zi la Campeni, oras situat la cativa kilometri distanta, fiind anuntata o mare adunare populara de protest impotriva proiectului minier.

Alba: Protest in subteran la Rosia Montana, iar la Cimpeni adunare populara impotriva proiectului minier

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat in septembrie, timp de mai multe zile, in galeria Catalina Monulesti vor reintra sambata in subteran, pentru cateva ore, in aceeasi zi la Cimpeni, oras situat la cativa kilometri distanta, fiind anuntata o mare adunare populara de protest impotriva proiectului minier.

Campeni: Aproximativ 2.000 de persoane protesteaza impotriva proiectului minier de la Rosia ...

UPDATE Aproximativ 2. 000 de oameni s-au adunat, sambata, in jurul orei 14. 00, in centrul orasului Campeni, in fata statuii lui Avram Iancu, denumit de localnici Craisorul Muntilor. La protest au venit si persoane din localitati din Muntii Apuseni, dar si din alte zone din tara. Protestul a inceput cu o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti, iar manifestantii s-au rugat impreuna pentru viitorul Muntilor Apuseni, la un moment dat unul dintre participanti .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )