Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alba: Protest in subteran la Rosia Montana, iar la Campeni adunare populara impotriva proiectului minier

Hotnews Hotnews,
 Alba: Protest in subteran la Rosia Montana, iar la Campeni adunare populara impotriva proiectului minier

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat in septembrie, timp de mai multe zile, in galeria Catalina Monulesti vor reintra sambata in subteran, pentru cateva ore, in aceeasi zi la Campeni, oras situat la cativa kilometri distanta, fiind anuntata o mare adunare populara de protest impotriva proiectului minier. continuă pe Hotnews

Alba: Protest in subteran la Rosia Montana, iar la Cimpeni adunare populara impotriva proiectului minier

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat in septembrie, timp de mai multe zile, in galeria Catalina Monulesti vor reintra sambata in subteran, pentru cateva ore, in aceeasi zi la Cimpeni, oras situat la cativa kilometri distanta, fiind anuntata o mare adunare populara de protest impotriva proiectului minier.

Manifestatii la Rosia Montana si Campeni, pro si contra exploatarii miniere.

Citeva sute de persoane protesteaza la aceasta ora, la Campeni, fata de proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana. In paralel, 33 de mineri vor intra in subteran, la Rosia Montana, pentru redeschiderea exploatarii. La Campeni, in judetul Alba, mintingul va dura pana la ora 17. 00 iar mii de oameni din toata tara sunt asteptati sa protesteze fata de proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Printre ei sunt si peste 1. 000 de persoane care vin din Bucuresti si care au protestat pana .

Proteste in Apuseni: minerii reintra in subteran la Rosia Montana, opozantii ies in strada la Cimpeni

Dezbaterea in Palament a legii privind proiectul minier de la Rosia Montana suscita in continuare interes maxim in Alba, atat din partea opozantilor investitiei cat si a angajatilor RMGC. Opozantii organizeaza un miting de protest sambata in orasul Cimpeni, in timp ce 33 de mineri reintra in subteran pentru a cere locuri de munca.

PROTEST la Rosia Montana: Cei 33 de mineri blocati in subteran in septembrie, din nou in ...

Cei 33 de mineri care s-au blocat luna trecuta timp de cinci zile in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au intrat din nou in subteran, sambata, pentru doua ore, cerand aprobarea proiectului minier de extragere a aurului si locuri de munca. Minerii, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation, sunt imbracati in salopete si poarta casti cu lampas. In paralel, la intrarea in galerie, aproximativ 300 de oameni, angajati ai companiei miniere, rude ale minerilor si localnici, .

Un politist a fost injunghiat intr-o statie de tramvai din Bucuresti

Un politist a fost injunghiat, sambata dimineata, de un barbat ramas deocamdata neidentificat, in statia tramvaiului 41 din zona pietei bucurestene Crangasi, victima fiind transportata la Spitalul Universitar pentru a i se acorda ingriiri, relateaza Mediafax.

Protest la Rosia Montana: minerii au intrat din nou in subteran si cer locuri de munca siaprobarea proiectului minier

Minerii care s-au blocat timp de cinci zile in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au intrat din nou in subteran, sambata, pentru doua ore, cerand aprobarea proiectului minier de extragere a aurului si locuri de munca.

UPDATE Protest la Rosia Montana: minerii au intrat din nou in subteran si cer locuri de munca siaprobarea proiectului minier

Minerii care s-au blocat timp de cinci zile in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au intrat din nou in subteran, sambata, pentru doua ore, cerand aprobarea proiectului minier de extragere a aurului si locuri de munca.

Cei 33 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana in septembrie protesteaza din nou

Cei 33 de mineri care s-au blocat luna trecuta timp de cinci zile in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au intrat din nou in subteran, sambata, pentru doua ore, cerand aprobarea proiectului minier de extragere a aurului si locuri de munca,.

Proclamatia de la Campeni impotriva Rosia Montana.

Cele doua mii de persoane prezente sambata la Cimpeni la o adunare populara de protest impotriva proiectului Rosia Montana au adoptat o proclamatie prin care isi afirma dreptul de a-si decide singuri soarta, semnatarii transmitand guvernantilor si politicienilor mai multe revendicari. Printre cele 12 revendicari ale locuitorilor Tarii Motilor se numara: respingerea de catre Parlament a tuturor proiectelor de lege care prevad masuri speciale de expropriere a cetatenilor romani, precum si alte .

Marea Adunare de la Cimpeni: mii de oameni din Apuseni au iesit in strada impotriva proiectului Rosia Montana

Mii de persoane din zona Muntilor Apuseni, dar si din ale judete, participa sambata la cel mai mare protest organizat pana acum la Cimpeni, capitala Tarii Motilor, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. Oamenii au venit cu animale si s-au inarmat, simbolic, cu furci, buzdugane, tepe si coase din plastic si carton.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )