Libnet.ro
UNICEF

09:45

O fotografie realizata de Peter Lik a fost vanduta pentru suma record de 6,5 milioane dolari (FOTO)

B1 B1,
O fotografie realizata de Peter Lik a fost vanduta pentru suma record de 6,5 milioane dolari (FOTO)

Un colectionar privat a platit 6,5 milioane dolari pentru o fotografie a lui Peter Lik ce rerpezinta o imagine a canionului Antelope din Arizona, SUA, australianul stabilind astfel un record mondial, relateaza. continuă pe B1

O fotografie realizata de Peter Lik a fost vanduta pentru 6,5 milioane de dolari

Fotograful australian de peisaje Peter Lik a stabilit un record mondial dupa ce un colectionar privat a platit 6,5 milioane de dolari pentru o poza a artistului, reprezentand o imagine a canionului Antelope din Arizona, in Statele Unite ale Americii.

FOTO. Cea mai scumpa fotografie din lume: Un peisaj din Arizona, realizat de Peter Lik

Fotograful australian de peisaje Peter Lik a stabilit un record mondial dupa ce un colectionar privat a platit 6,5 milioane de dolari pentru o poza a artistului, reprezentand o imagine a canionului Antelope din Arizona, in Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj a fost amanat pentru 7 ianuarie

Judecarea dosarului in care Dan Voiculescu este acuzat de santajarea administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, a fost amanata de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti pentru data de 7 ianuarie, informeaza.

Eurocopter Romania: 20 de elicoptere Puma au fost modernizate pentru Fortele Aeriene Britanice

Eurocopter Romania a finalizat modernizarea a 20 de elicoptere Puma pentru Fortele Aeriene din Marea Britanie, in cadrul unui contract in valoare de 300 milioane de euro, ambasadorul Paul Brumell spunand ca proiectul a fost unul de succes, desi a.

Doua firme au fost condamnate pentru suprafacturarea aprovizionarii trupelor americane in Afganistan

Doua filiale ale unei companii au fost condamnate, luni, la plata unei amenzi in valoare de 434 de milioane de dolari pentru ca au suprafacturat livrari de apa si hrana catre trupele americane in Afganistan, a.

Zeci de barbati au fost arestati pentru desfrau intr-un hamam din Cairo

Treizeci si trei de barbati au fost arestati la Cairo pentru desfrau, o acuzatie folosita impotriva homosexualilor in Egipt, o tara in care legea nu interzice homosexualitatea, informeaza Mediafax.

KOSOVO: Isa Mustafa a fost nominalizat pentru functia premier al unui guvern de uniune nationala

Liderul opozitiei, Isa Mustafa, a fost insarcinat cu formarea unui guvern de uniune nationala de catre cele doua principale partide din Kosovo dupa criza politica din ultimele sase luni.

UNICEF: Anul 2014 a fost DEVASTATOR pentru copii

Agentia UNICEF a declarat anul 2014 ca fiind unul devastator pentru copiii din intreaga lume, se arata intr-un comunicat oficial, remis astazi presei. Peste 15 milioane de copii sunt prinsi in conflictele.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )