Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj a fost amanat pentru 7 ianuarie

B1 B1,
Dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj a fost amanat pentru 7 ianuarie

Judecarea dosarului in care Dan Voiculescu este acuzat de santajarea administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, a fost amanata de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti pentru data de 7 ianuarie, informeaza. continuă pe B1

Dan Voiculescu refuza in continuare sa-si paraseasca celula de la Rahova. Procesul sau de santaj a fost amanat pentru la anul

Dan Voiculescu a avut miercuri termen in dosarul in care este judecat pentru santaj asupra administratorului RCSRDS, Ioan Bendei. Omul de afaceri care controleaza Antena 3 a trimis o cerere judecatorilor pentru a nu fi adus la instanta. Judecatorii au amanat procesul.

Dan Voiculescu cere anularea sentintei din dosarul ICA

Dan Voiculescu nu are liniste dupa gratii si cere anularea senintei care l-a trimis 10 ani dupa gratii in dosarul privatizarii frauduloase a Institutlui de Cercetari Alimentare. Curtea de Apel Bucuresti judeca.

Judecatorii nu s-au inteles asupra unei decizii in cazul cererii lui Dan Voiculescu de anulare a sentintei din dosarul ICA. Un complet de divergenta va judeca cererea pe 6 ianuarie

Judecatorii nu s-au inteles asupra unei decizii in cazul cererii de anulare a sentintei, facuta de catre Dan Voiculescu in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, informeaza.

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca scapa de cei 10 ani de inchisoare primiti in dosarul ICA

Omul de afaceri Dan Voiculescu, incarcerat in Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, ar putea fi dus, marti, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), unde magistratii iau in discutie cererea acestuia de anulare a pedepsei.

CAB judeca astazi contestatia in anulare depusa de Dan Voiculescu

Curtea de Apel Bucuresti judeca marti contestatia depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicita anularea pedepsei de 10 ani inchisoare pe care a primit-o in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA).

Cererea lui Dan Voiculescu, de anulare a pedepsei, analizata pe 6 ianuarie

Cererea lui Dan Voiculescu de anulare a pedepsei primite in dosarul ICA va fi analizata pe 6 ianuarie de un complet de divergenta, la Curtea de Apel Bucuresti CAB).

CAB a respins contestatia lui Dan Voiculescu privind verdictul de necolaborare cu Securitatea in cazul lui Traian Basescu

Curtea de Apel Bucuresti a respins miercuri, ca nefondata, contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia prin care CNSAS a stabilit, in octombrie 2013, ca presedintele Traian Basescu nu a fost lucrator sau.

Cristiana Anghel, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu sunt convinsa ca a fost un proces normal (VIDEO)

Senatorul PCCristiana Anghel a declarat, miercuri, in emisiunea Romania acum de pe B1 TV, ca nu este convinsa ca procesul in care DanVoiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in.

CAB respinge contestatia lui Voiculescu privind raportul CNSAS care stabileste ca Basescu nu a fost turnator

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins miercuri, ca nefondata, contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia prin care CNSAS a stabilit, in octombrie 2013, ca presedintele Traian Basescu nu a fost lucrator sau colaborator al fostei Securitati, relateaza Mediafax.

DNA cere arestarea unui judecator in dosarul lui Viorel Hrebenciuc: Magistratul este acuzat de luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer arestarea judecatorului Andras Lorand Ordog, acuzat de luare de mita in dosarul lui Viorel Hrebenciuc, potrivit unui comunicat al DNA. La data de 8 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )