Libnet.ro
UNICEF

01:05

Francois Hollande: Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa facem

Antena3 Antena3,
Francois Hollande: Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa facem

Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, a declarat miercuri presedintele Francois Hollande, dupa ce Bruxellesul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, informeaza. continuă pe Antena3

Presedintele francez Francois Hollande: Comisia Europeana nu ne poate dicta ce trebuie sa facem

Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, a declarat miercuri presedintele Francois Hollande, dupa ce Bruxellesul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, relateaza AFP.

Francois Hollande: Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca. Doar noi putem stabili calea pentru atingerea obiectivelor

Francois Hollande, presedintele Frantei a declarat, miercuri, dupa ce Bruxelles-ul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, ca nimeni, nici Comisia Europeana, nu poate dicta tarii sale ce.

Bruxellesul cere Parisului reforme. Francois Hollande: Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut

Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut, a reactionat presedintele Francois Hollande, dupa ce executivul european a cerut Parisului sa demareze reforme structurale in acest an, relateaza AFP.

Francois Hollande: Comisia Europeana nu ne poate dicta ce trebuie sa facem

Francois Hollande a declarat, ieri, ca vocea Comisiei Europene CE) nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, informeaza AFP.

Marea Britanie, data in JUDECATA de Comisia Europeana, din cauza ajutoarelor sociale pentru ...

Comisia Europeana CE) a decis sa dea in judecata Marea Britanie la Curtea Europeana de Justitie CEJ), pentru felul in care acorda ajutoare sociale rezidentilor din Uniunea Europeana, anunta CE intr-un comunicat, potrivit Mediafax. Citeste Britanicii continua campania impotriva imigrantilor. Panouri cu mesaje dure, pe strazile din Londra: Ce-i destul, e destul CE precizeaza ca a luat aceasta decizie in urma mai multor contacte oficiale si informale cu autoritatile britanice. In schimb, .

Comisia Europeana modifica legile privind alimentele pentru bebelusi

Comisia Europeana a votat astazi, in unanimitate, o noua legislatie pentru alimentele special destinate bebelusilor, copiilor de varste mici, persoanelor care necesita o dieta speciala si pentru mancarea dietetica. Noile reguli impun o detaliere mai evidenta a ingredientelor folosite, reducerea cantitatii de pesticide folosite pentru fabricarea acestor alimente si reducerea publicitatii tendentioase a acestora.

Porumbul, floarea-soarelui si rapita nu vor mai fi profitabile. Motivul: Comisia Europeana interzice trei pesticide considerate nocive pentru albine

Productiile de porumb, floarea-soarelui si rapita vor scadea cu pana la 40% si vor deveni neprofitabile incepand de anul viitor, potrivit MADR, dupa ce Comisia Europeana a hotarat ca de la 1 decembrie 2013 sa interzica trei pesticide considerate nocive pentru populatia de albine.

Marea Britanie, DATA iN JUDECATA de Comisia Europeana din cauza ajutoarelor sociale pentru imigranti UE

Comisia Europeana CE) a decis sa dea Marea Britanie in judecata la Curtea Europeana de Justitie CEJ) pentru un esec in aplicarea testului obisnuit de rezidenta cetatenilor UE care traiesc in aceasta.

Comisia Europeana recomanda incetarea procedurii de deficit excesiv impotriva Romaniei

Comisia Europeana CE) recomanda Consiliului Ecofin incetarea procedurii de deficit excesiv in cazul Romaniei, dupa ce a constatat reducerea deficitului bugetar sub nivelul maxim de 3% permis in UE si estimeaza mentinerea in anii urmatori atat a deficitului, cat si a indatorarii publice in limita permisa in Tratatul UE.

Radiografie proasta a Romaniei la Comisia Europeana.

Comisia Europeana a publicat ieri proiectul recomandarilor sale pentru fiecare stat membru UE. Cum era de asteptat, Romania imparte cu Bulgaria ultimele locuri la majoritatea capitolelor supuse analizei, economie, finante, societate etc. Pozitia fiscala a Romaniei s-a imbunatatit in conditiile unui deficit bugetar situat sub 3% din PIB in 2012, parametru care se va imbunatati in continuare, arata raportul. Acesta manifesta ingrijorari in privinta conformarii fiscale romanilor si a nivelului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )