Libnet.ro
UNICEF

05:45

Franta: Un barbat care striga Allah Akbar a fost arestat in TGV

B1 B1,
Franta: Un barbat care striga Allah Akbar a fost arestat in TGV

Un barbat neinarmat, care striga, miercuri, Allah Akbar intr-un TGV Paris-Tarbes, in statia de Morcenx, Landes, a fost arestat si spitalizat. Un barbat, in varsta de 20 de ani, care nu era inarmat,. continuă pe B1

Franta: Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina pe pista aeroportului din Lyon

Un barbat la volanul unei masini a fost arestat luni de fortele de ordine pe pista aeroportului din Lyon centru-est), unde a reusit sa patrunda, fara a rani nicio persoana, scrie AFP.

S-au filmat in timp ce luau micul dejun in oras, iar in scurt timp barbatul a fost arestat. Motivul este de necrezut

Un barbat egiptean din Arabia Saudita a fost arestat dupa ce un video cu el luand micul dejun cu o femeie a devenit viral pe Twitter. Acest lucru este in contradictie cu legea din Arabia Saudita, unde.

Situatie HALUCINANTA! Un egiptean a fost arestat pentru ca a luat micul dejun cu o femeie (FOTO)

Un egiptean, aflat in Arabia Saudita, a fost arestat , dupa ce un video in care aparea luand micul dejun cu o femeie acoperita cu valul islamic a devenit viral pe o retea de socializare. in videoclip.

Un barbat a fost arestat in Arabia Saudita pentru ca a luat micul dejun cu o femeie

Autoritatile saudite au arestat un barbat egiptean, angajat al unui hotel, care a aparut in ceea ce oficialii au descris drept un videoclip jignitor, in care lua micul dejun cu o femeie, colega sa, relateaza The Guardian.

Unul dintre cei mai renumiti doctori din Franta, decizie care a socat societatea: Nu va mai face avorturi desi conduce uniunea ginecologilor-obstreticieni

Presedintele Uniunii Nationale de Ginecologie-Obstetrica din Franta refuza sa mai faca operatii de avort! Decizia anuntata intr-un interviu pentru Quotidien a produs reactii multiple, iar organizatia pe ca.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )