Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie HALUCINANTA! Un egiptean a fost arestat pentru ca a luat micul dejun cu o femeie (FOTO)

B1 B1,
Situatie HALUCINANTA! Un egiptean a fost arestat pentru ca a luat micul dejun cu o femeie (FOTO)

Un egiptean, aflat in Arabia Saudita, a fost arestat , dupa ce un video in care aparea luand micul dejun cu o femeie acoperita cu valul islamic a devenit viral pe o retea de socializare. in videoclip. continuă pe B1

Un egiptean, arestat pentru ca a luat micul dejun cu o femeie

Un egiptean a fost arestat in Arabia Saudita, dupa ce un video in care aparea luand micul dejun cu o femeie acoperita cu valul islamic a devenit viral pe twitter, scrie BBC News.

Un roman s-a sinucis intr-o inchisoare din Italia. El a fost arestat pentru ca si-a batut nevasta si copilul

Un barbat in varsta de 44 de ani, originar din Romania, s-a sinucis in penitenciarul din orasul italian Lecce, informeazalibertatea. ro. El fusese arestat pentru ca si-a batut sotia si copilul,.

S-au filmat in timp ce luau micul dejun in oras, iar in scurt timp barbatul a fost arestat. Motivul este de necrezut

Un barbat egiptean din Arabia Saudita a fost arestat dupa ce un video cu el luand micul dejun cu o femeie a devenit viral pe Twitter. Acest lucru este in contradictie cu legea din Arabia Saudita, unde.

Franta: Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina pe pista aeroportului din Lyon

Un barbat la volanul unei masini a fost arestat luni de fortele de ordine pe pista aeroportului din Lyon centru-est), unde a reusit sa patrunda, fara a rani nicio persoana, scrie AFP.

Situatie HALUCINANTA in timpul unei curse de motociclism: Un concurent a fost aproape sa isi ucida un competitor (VIDEO)

Gest inconstient in timpul unei curse de motociclism. Un concurent a fost aproape sa isi ucida un competitor dupa ce a apasat pe frana acestuia. Totul s-a intamplat intr-un moment in care cei 2 rulau cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )