Libnet.ro
UNICEF

07:15

Franta a castigat Campionatul European la handbal masculin

B1 B1,
Franta a castigat Campionatul European la handbal masculin

Echipa de handbal masculin a Frantei a castigat, duminica, finala mare a Campionatului European, in compania detinatoarei titlului, Danemarca, cu scorul de 41-32 23-16), informeaza Mediafax. Franta este si. continuă pe B1

Franta, campioana europeana la handbal masculin

Echipa Frantei a castigat, duminica, titlul european la handbal masculin dupa ce a invins zdrobitor in finala echipa gazda Danemarca, scor 41-32 23-16).

Franta, prima finalista la Campionatul European de handbal masculin

Nationala masculina de handbal a Frantei s-a calificat, vineri seara, in ultimul act la Campionatul European gazduit de Danemarca.

Patru pentru un titlu la Campionatul European de handbal masculin

Campionatul European de handbal masculin a ajuns in faza semifinalelor dupa incheierea, miercuri seara, a fazei grupelor principale.

Adversar greu pentru Romania in barajul pentru Campionatul Mondial de handbal masculin

Echipa nationala masculina de handbal a Romaniei si-a aflat adversarul din dubla de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar 2015.

CE handbal masculin: Danemarca, neinvinsa! Cine s-a calificat in semifinale.

Nationalele Danemarcei, Spaniei, Frantei si Croatiei s-au calificat in semifinalele Campionatului European de handbal masculin din Danemarca, dupa ultimele meciuri jucate, miercuri, in grupele principale ale competitiei, conform Mediafax. Pana in aceasta faza a competitiei, echipa nationala a tarii gazda, Danemarca, este singura neinvinsa. Miercuri s-au disputat ultimele partide din grupele principale ale CE din Danemarca, rezultatele stabilind formatiile calificate, care sunt Danemarca si .

Franta a demolat Danemarca in finala Campionatului European de handbal

Campionatul European de handbal masculin, desfasurat la Copenhaga, in Danemarca, s-a terminat cu victoria nationalei Frantei.

Danemarca- Franta, duminica, finala Campionatului European de handbal. Meciul de la la ora 18.30 pe TVR 2

Campionatul European de handbal masculin, competitie de la care Romania lipseste din 1996, a ajuns in faza ultimului act.

Danemarca, Spania, Franta si Croatia, calificate in semifinalele CE de handbal din Danemarca

Nationalele Danemarcei, Spaniei, Frantei si Croatiei s-au calificat in semifinalele Campionatului European de handbal masculin din Danemarca, dupa ultimele meciuri jucate, miercuri, in grupele principale ale competitiei, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )