Libnet.ro
UNICEF

15:45

Franta: Cea mai mare rata a somajului, dupa 2013

România Liberă România Liberă,
Franta: Cea mai mare rata a somajului, dupa 2013

Somajul in Franta a inregistrat, in luna octombrie, cea mai mare crestere lunara dupa 2013. continuă pe România Liberă

Franta a cunoscut in octombrie cea mai mare crestere lunara dupa 2013

Dupa o neta diminuare in septembrie, somajul in Franta a cunoscut in octombrie cea mai mare crestere lunara dupa 2013, spulberand sperantele guvernului socialist intr-o ameliorare in domeniu cu zece zile inainte de alegerile regionale, potrivit AFP.

Somajul din Franta a cunoscut in octombrie cea mai mare crestere lunara dupa 2013

Dupa o neta diminuare in septembrie, somajul in Franta a cunoscut in octombrie cea mai mare crestere lunara dupa 2013, spulberand sperantele guvernului socialist intr-o ameliorare in domeniu cu zece zile inainte de alegerile regionale, potrivit AFP.

Suprafata agricola tratata cu erbicide detine ponderea cea mai mare in suprafata tratata cu pesticide

Suprafata agricola tratata cu erbicide detine ponderea cea mai mare in suprafata tratata cu pesticide produse de protectie a plantelor), atat sub forma solida 69,1%), cat si sub forma lichida 50,1%), potrivit rezultatelor cercetarii statistice Utilizarea pesticidelor in agricultura, in anul 2013, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Alegerile anticipate nu sunt cea mai mare problema a Republicii Moldova

Cea mai mare problema pentru Republica Moldova nu sunt alegerile anticipate, a declarat Ileana Racheru, cercetator stiintific pentru spatiul ex-sovietic la Institutul Diplomatic Roman, in cadrul emisiunii Orizont european, de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Lucian Bute, inainte de confruntarea cu DeGale: Este cea mai mare provocare de pana acum

Lucian Bute a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre meciul cu James DeGale, despre care crede ca va fi cea mai mare provocare de pana acum. In acelasi timp, Bute este increzator in fortele sale. De cealalta parte, britanicul spune ca disputa nu va dura mai mult de trei reprize, urmand sa castige prin KO.

Cat mai costa sa inchiriezi o vila: Cea mai mare chirie solicitata in Romania este de 27.000 de euro

Cea mai mare chirie solicitata in Romania pentru o vila este de 27. 000 de euro. Cladirea, situata in zona Aviatorilor din Capitala, are o suprafata utila de 1. 470 de metri patrati, dispusa pe sapte niveluri.

Cod galben de ploi, ninsori si polei in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben ploi insemnate cantitativ, ninsori, strat consistent de zapada si polei, valabil de vineri, ora 18. 00, pana sambata ora 12.

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, un cod galben de ploi si ninsori. Atentionarea este valabila de vineri, de la ora 18. 00, pana sambata, la ora 12.

Rata somajului a urcat in octombrie cu 0,1 puncte procentuale, in ritm anualizat

Rata somajului in forma ajustata sezonier a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de luna precedenta si a crescut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna octombrie 2014, au transmis vineri oficialii Istitutului National de Statistica. Numarul somerilor in varsta de 15-74 ani), estimat pentru luna octombrie din anul curent este de 630. 000 persoane, in scadere fata de luna precedenta 634. 000 persoane) si in crestere fata de aceeasi luna a anului anterior 618. 000 persoane).

Rata somajului a scazut cu 0,1 puncte in octombrie

Rata somajului in forma ajustata sezonier a scazut in octombrie cu 0,1 puncte procentuale fata de septembrie si a urcat cu 0,1 puncte comparativ cu octombrie anul trecut, iar numarul somerilor a fost de 630. 000 persoane, cu 4. 000 mai putin decat in luna precedenta, potrivit datelor INS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )