Libnet.ro
UNICEF

19:45

Franta cere incetarea imediata a represiunilor din Egipt si sesizeaza Natiunile Unite

Adevărul Adevărul,
Franta cere incetarea imediata a represiunilor din Egipt si sesizeaza Natiunile Unite

Franta a condamnat miercuri, cu fermitate, violentele din Egipt si solicita incetarea imediata a represiunii, care pana in prezent au facut 150 de victime pe cuprinsul tarii africane. continuă pe Adevărul

Franta condamna actiunile de reprimare din Egipt si sesizeaza ONU

Franta a cerut miercuri incetarea imediata a actiunilor de reprimare din Egipt, sesizand ONU si principalii sai parteneri pentru adoptarea unei pozitii internationale, anunta ministrul francez de Externe,.

Turcia cere comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea imediata a masacrului in Egipt, afirma miercuri un comunicat, citat de AFP. Comunitatea internationala in.

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc, condus de premierul Recep Tayyip Erdogan, a cerut comunitatii internationale sa ia masuri imediate pentru incetarea masacrului din Egipt, potrivit unui comunicat citat de AFP.

Mesajul important trimis de americani autoritatilor din Egipt

Casa Alba a condamnat folosirea violentei impotriva manifestantilor de catre armata egipteana si s-a opus revenirii la starea de urgenta in Egipt, relateaza AFP. Statele Unite condamna cu.

Violentele din Egipt fac victime printre jurnalisti. Un cameraman Sky News a fost impuscat MORTAL in inima

Un cameraman al postului TV Sky News, care in Egipt emite in limba araba, a fost ucis in timp ce filma confruntarile dintre fortele de securitate si manifestantii pro-Morsi din Cairo. Britanicul Michael Deane a.

Turcia: Interventia armata din Egipt este total inacceptabila

Presedintele Turciei, Abdullah Gul, a declarat, miercuri, ca interventia armata a fortelor de securitate egiptene, impotriva protestarilor din Cairo, care il spijina pe fostul presedinte Mohamed Morsi, a fost o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )