Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

B1 B1,
Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc, condus de premierul Recep Tayyip Erdogan, a cerut comunitatii internationale sa ia masuri imediate pentru incetarea masacrului din Egipt, potrivit unui comunicat citat de AFP. continuă pe B1

Turcia cere comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea masacrului din Egipt

Guvernul turc a cerut comunitatii internationale sa ia masuri pentru incetarea imediata a masacrului in Egipt, afirma miercuri un comunicat, citat de AFP. Comunitatea internationala in.

Blaga cere sa fie luate masuri pentru ca liderului Jobbik sa-i fie interzis accesul in Romania

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a catalogat, luni, drept absolut iresponsabila declaratia de sambata a liderului Jobbik, Vona Gabor, si a sustinut ca ar trebui luate masuri pentru ca acestuia sa-i fie.

Blaga spune ca trebuie luate masuri pentru ca liderului Jobbik sa-i fie INTERZIS accesul in ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a catalogat, luni, drept absolut iresponsabila declaratia de sambata a liderului Jobbik, Vona Gabor, si a sustinut ca ar trebui luate masuri pentru ca acestuia sa-i fie interzis accesul in Romania, transmite Mediafax. Oameni bolnavi sunt peste tot, in toate tarile si este o declaratie absolut iresponsabila! Si atat mai neplacuta cu cat a fost facuta in Romania, asta este si mai deranjant. Pe de alta parte, am vazut pozitia Guvernului maghiar, cea oficiala, in .

Subiectele weekendului: UE, o tinta prioritara a spionajului NSA. Obama promite masuri pentru sporirea transparentei in cazul programelor de supraveghere. Iranul va semna un acord cu Rusia pentru construirea unei noi centrale nucleare. Prima casatorie ga

Uniunea Europeana facea parte din tintele prioritare de supraveghere ale NSA, a dezvaluit Der Spiegel, la o zi dupa ce Barack Obama a promis o noua era in serviciile de informatii, cu mai multa supervizare, mai multa transparenta si garantii. Zimbabwe dezminte ca ar fi semnat in secret un contract de vanzare de uraniu cu Iranul si ii cauta pe jurnalistii ziarului britanic The Times care au publicat aceasta informatie. Pe de alta parte, Iranul vrea se semneze in curand un acord cu Rusia privind construirea unei noi centrale nucleare. In Yemen, Al-Qaida a lansat un atac sangeros impotriva armatei, primul dupa valul de atacuri cu drone efectuate impotriva gruparii extremiste. SUA isi redeschid ambasadele, dar nu si pe cea din Yemen. Israelul da unda verde eliberarii unui prim grup de prizonieri palestinieni; in Franta un militar a fost arestat pentru ca voia sa traga asupra unei moschei, in Germania Biserica protestanta a oficiat pentru prima data o casatorie gay, in timp ce Marea Britanie este in alerta impotriva casatoriilor cu forta. Vezi subiectele weekendului in articol .

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL. Astfel, fondurile pentru acest an.

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din programul Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )