Libnet.ro
UNICEF

23:15

Franta, Marea Britanie si Iranul anunta ca vor ajuta Libanul dupa exploziile de la Beirut

Adevărul Adevărul,
Franta, Marea Britanie si Iranul anunta ca vor ajuta Libanul dupa exploziile de la Beirut

Franta, Marea Britanie si Iranul anunta ca vor ajuta Libanul dupa exploziile de la Beirut, soldate, conform un bilant provizoriu, cu 27 de morti si 2500 de raniti. continuă pe Adevărul

Marea Britanie risca un al doilea val COVID-19 de doua ori mai virulent, in septembrie, cand incep scolile

Marea Britanie s-ar putea confrunta cu un al doilea val - de doua ori mai virulent - al epidemiei covid-19, in cazul in care isi deschide scolile fara sa implementeze mai inainte un sistem eficient care sa permita testarea si urmarirea persoanelor contaminate cu noul coronavirus, releva un studiu publicat marti, relateaza Reuters.

Cum si-a umilit tara un ucigas roman fugar in Marea Britanie:Acolo sunt infectii si gandaci. Asasinul a ucis un sportiv si s-a dat de gol pe Facebook

Un barbat din municipiul Iasi fugit din tara din 2014 a fost extradat din Marea Britanie. Vasilica Baciu a refuzat sa fie predat autoritatilor romane motivand ca in penitenciarele din Romania sunt gandaci.

Marea Britanie si SUA recunosc amenintarile ruse si nord-coreene la adresa sistemului financiar global. Ce masuri pregatesc

Ultimele evenimente din Marea Britanie si SUA au scos la iveala masura semnificativa in care adversari comuni exploateaza sistemul financiar global folosindu-se de brese pentru spalarea banilor murdari si subminarea securitatii internationale si a ordinii legale peste hotare.

Regiunea orasului Manchester din Marea Britanie a declarat stare de incident major

In regiunea Manchester din Marea Britanie a fost declarata stare de incident major, care permite infiintarea unei structuri de comandament central pentru a gestiona numarul in crestere al cazurilor de coronavirus, a declarat duminica un oficial local, conform Reuters.

Marea Britanie va efectua circa 6 milioane de teste de coronavirus care dau rezultate in 90 de minute

Ministrul britanic al sanatatii, Matt Hancock, a anuntat luni ca in spitalele, azilurile si laboratoarele din Regatul Unit vor fi disponibile circa sase milioane de teste pentru noul coronavirus care dau rezultate rapide si nu trebuie efectuate de personal medical.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )