Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marea Britanie risca un al doilea val COVID-19 de doua ori mai virulent, in septembrie, cand incep scolile

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie risca un al doilea val COVID-19 de doua ori mai virulent, in septembrie, cand incep scolile

Marea Britanie s-ar putea confrunta cu un al doilea val - de doua ori mai virulent - al epidemiei covid-19, in cazul in care isi deschide scolile fara sa implementeze mai inainte un sistem eficient care sa permita testarea si urmarirea persoanelor contaminate cu noul coronavirus, releva un studiu publicat marti, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Italia se pregateste pentru un al doilea val al pandemiei Lectiile invatate de medici si autoritati

In momentul de varf al pandemiei de COVID-19 in Italia spitalele si crematoriile din Lombardia, cea mai afectata regiune a tarii, au fost coplesite iar intr-o zi necrologurile au umplut 10 pagini ale unui ziar local. insa cinci luni mai tarziu tara a devenit o poveste de succes despre cum sa iti revii dupa un devastator prim val al pandemiei iar acum medicii si autoritatile se pregatesc pentru al doilea val, scrie NBC News.

Franta, Marea Britanie si Iranul anunta ca vor ajuta Libanul dupa exploziile de la Beirut

Franta, Marea Britanie si Iranul anunta ca vor ajuta Libanul dupa exploziile de la Beirut, soldate, conform un bilant provizoriu, cu 27 de morti si 2500 de raniti.

Cum si-a umilit tara un ucigas roman fugar in Marea Britanie:Acolo sunt infectii si gandaci. Asasinul a ucis un sportiv si s-a dat de gol pe Facebook

Un barbat din municipiul Iasi fugit din tara din 2014 a fost extradat din Marea Britanie. Vasilica Baciu a refuzat sa fie predat autoritatilor romane motivand ca in penitenciarele din Romania sunt gandaci.

Marea Britanie si SUA recunosc amenintarile ruse si nord-coreene la adresa sistemului financiar global. Ce masuri pregatesc

Ultimele evenimente din Marea Britanie si SUA au scos la iveala masura semnificativa in care adversari comuni exploateaza sistemul financiar global folosindu-se de brese pentru spalarea banilor murdari si subminarea securitatii internationale si a ordinii legale peste hotare.

Regiunea orasului Manchester din Marea Britanie a declarat stare de incident major

In regiunea Manchester din Marea Britanie a fost declarata stare de incident major, care permite infiintarea unei structuri de comandament central pentru a gestiona numarul in crestere al cazurilor de coronavirus, a declarat duminica un oficial local, conform Reuters.

Coronavirus: Germania se afla deja intr-un al doilea val mai putin adanc al pandemiei - sindicat al medicilor

Germania se afla deja intr-o a doua intensificare a pandemiei de COVID-19, a declarat lidera unui sindicat major al medicilor din tara condusa de Angela Merkel, relateaza Politico.

MAREA BRITANIE Familia regala aduce un omagiu Crucii Rosii Britanice la implinirea a 150 de ani de existenta

Familia regala a Marii Britanii a adus un omagiu Crucii Rosii Britanice cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea sa, ducesa de Cambridge amintind ca strabunica si bunica ei au servit ca asistente in cele doua Razboaie Mondiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )