Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fratele lui Meghan Markle, scrisoare catre Printul Harry: Nunta aceasta este cea mai mare greseala din istorie

Antena3 Antena3,
Fratele lui Meghan Markle, scrisoare catre Printul Harry: Nunta aceasta este cea mai mare greseala din istorie

Thomas Markle Junior, fratele vitreg al lui Meghan Markle, i-a transmis Printului Harry al Marii Britanii o scrisoare deschisa in care ii spune ca nu este prea tarziu sa anuleze nunta cu sora sa. El a descris n. continuă pe Antena3

Nu e prea tarziu sa anulezi nunta! Fratele actritei Meghan Markle, scrisoare deschisa in care il avertizeaza pe printul Harry ca e pe cale sa faca o mare greseala

Fratele vitreg al actritei americane Meghan Markle i-a adresat o scrisoare deschisa printului Harry al Marii Britanii in care il roaga sa anuleze nunta cu aceasta, sustinand ca este o femeie vanitoasa si in care nu poti avea incredere, care va face de ras familia regala.

Printul Harry, rugaminte emotionanta pentru fratele lui mai mare, William

Pe19 mai, Printul Harry si Meghan Markle se vor casatori. Printul William, fratele sau mai mare, va avea un rol important la acest eveniment, dupa cum anunta Palatul Kensington. Cu cateva saptamani.

Sfaturile Serenei Williams pentru prietena sa Meghan Markle inaintea nuntii regale

Cu trei saptamani ramase pana la nunta dintre printul Harry al Marii Britanii si actrita americana Meghan Markle, Serena Williams a avut cateva sfaturi pentru prietena sa.

Regina Elisabeta, convinsa ca mariajul Printului Harry cu Meghan Markle va fi unul dezastruos

Si-a dat consimtamantul ca nepotul ei sa se casatoreasca cu fosta actrita Meghan Markle, insa umbla vorba prin palat ca Regina Elisabeta a II-a nu vede cu ochi buni uniunea lor.

Serena Williams, sfaturi pentru Meghan Markle. Ce o indeamna sa faca in ziua nuntii

Serena Williams si Meghan Markle au devenit prietene in urma cu patru ani, cand s-au intalnit la un eveniment. intr-un interviu pentru Good Morning America, Serena a vorbit despre nunta prietenei sale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )