Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fratele ministrului Educatiei, Liviu Pop, a insultat o politiciana cu un text plin de greseli de ortografie

România Liberă România Liberă,
Fratele ministrului Educatiei, Liviu Pop, a insultat o politiciana cu un text plin de greseli de ortografie

Radu Gabriel Pop, fratele ministrului Educatiei, Liviu Pop, a avut o reactie nervoasa la o postare publicata pe Facebook de purtatoarea de cuvant a PMP, Magdalena Bistriceanu. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, invins in instanta de un inspector scolar pe care l-a demis

Magistratii Curtii de Apel Galati au admis, vineri, cererea fostului inspector scolar general din Vrancea, Dorin Cristea, de suspendare a ordinului Ministerului Educatiei Nationale privind demiterea sa din.

Magda Bistriceanu sustine ca fratele ministrului Pop o injura extrem de vulgar si agramat pe Facebook (FOTO)

Sedinta PSD in care se discuta remanierea guvernamentala a aprins spiritele si pe Facebook, nu doar in sediul de pe Kiseleff. Fratele ministrului Educatiei, probabil plin de emotii ca nu.

Mara Mares (PNL): Domnule Tudose, in lumina remanierii, va rog sa aprobati transferul ministrului Liviu Pop la clasele primare, la orele de Limba romana

Deputata PNL Mara Mares ii cere, ironic, premierului Mihai Tudose, daca tot pregateste o remaniere guverrnamentala, sa-l transfere pe ministrul Educatiei, Liviu Pop, la clasele primare. Liberala Mara Mares face si o scurta retrospectiva a gafelor insirate de Liviu Pop.

FOTO Cine se aseamana... Fratele ministrului Liviu Pop, limbaj obscen si plin de greseli gramaticale

Daca ne-am obisnuit cu greselile gramaticale facute de ministrul Educatiei, un comentariu lasat de fratele acestuia, Radu Gabriel Pop, pe pagina de Facebook a Magdalenei Bistriceanu, purtatorul de cuvant PMP, demonstreaza ca aschia nu sare departe de trunchi. Fratele demnitarului a fost deranjat de un comentariu al doamnei Bistriceanu, careia i-a oferit un raspuns vulgar si plin de greseli gramaticale.

Cele 28 de minciuni ale ministrului Liviu Pop

Ministrul Educatiei a anuntat, triumfalist, ca a recuperat intarzierile din domeniul Educatiei care i-au fost fatale predecesorului sau. O analiza punctuala, arata ca Pop nu a reparat aproape nimic din dezastru lasat de Pavel Nastase.

Un nou inspector general demis de ministrul Liviu Pop revine in functie. Dorin Cristea a obtinut in instanta suspendarea ordinului ministrului

Magistratii Curtii de Apel Galati au suspendat ordinul de demitere al ministrul Educatiei, Liviu Pop. Prin urmare, actualul inspector general scolar, Lauriana Ailincutei, va reveni la catedra.

Fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Braila a fost repus in functie de Ministerul Educatiei

Inspectorul scolar general Catalin Canciu revine la sefia ISJ Braila dupa ce Curtea de Apel Galati suspendase ordinul ministrului Educatiei, Liviu Pop, prin care acesta fusese demis din functie.

Daca il pastreaza pe ministrul Liviu Pop, premierul Tudose nu este mai breaz decat acesta

Premierul Tudose nu are intentia sa-l remanieze si pe ministrul Educatiei, Liviu Pop. Cel putin asa rezulta din ultimele sale declaratiile, in care premierul Tudose a spus ca il admira pe ministrul Educatiei pentru cum rezista la presiunile la care este supus.

Inspectorul scolar general din Vrancea, demis de Liviu Pop, a obtinut in instanta suspendarea ordinului de ministru

Magistratii Curtii de Apel Galati au admis, vineri, cererea fostului inspector scolar general din Vrancea, Dorin Cristea, de suspendare a ordinului Ministerului Educatiei Nationale privind demiterea sa din functie, anunta News. ro. Decizia instantei este executorie si poate fi atacata cu apel in termen de cinci zile. Dorin Cristea va fi repus in functie, iar dosarul se va judeca pe fond.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2841 seconds )