Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fregata Regina Maria se intoarce din misiune. Ministrul Mircea Dusa este prezent la ceremonie

Adevărul Adevărul,
Fregata Regina Maria se intoarce din misiune. Ministrul Mircea Dusa este prezent la ceremonie

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, asista luni, 4 noiembrie, de la ora 11. 00, in Portul militar Constanta, la ceremonia prilejuita de sosirea fregatei Regina Maria. Nava de razboi a plecat la finele septembrie pentru a participa in luna octombrie la Operatia Active Endeavour, actiune desfasurata in Marea Mediterana sub conducerea NATO. continuă pe Adevărul

Fregata Regina Maria se intoarce din misiunea NATO.

Fregata Regina Maria, care a participat in luna octombrie la Operatia Active Endeavour, se intoarce luni din misiune. Operatia s-a desfasurat in Marea Mediterana sub conducerea NATO. In perioada in care a participat la Operatia Active Endeavour, fregata Regina Maria a parcurs 5791 de mile marine, 604 ore de mars, a monitorizat 198 de nave si a interogat 81 dintre ele. Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, va participa luni, in portul militar Constanta, la ceremonia prilejuita de .

Fregata Regina Maria revine luni acasa dupa participarea la Active Endeavour, sub comanda NATO

Fregata Regina Maria revine, luni, in Portul Constanta, dupa ce a participat, in octombrie, la Operatia Active Endeavour, desfasurata in Marea Mediterana sub conducerea NATO. Fregata romaneasca, cu un.

Mircea Dusa participa la ceremonia de sosire a fregatei Regina Maria

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, va participa, maine dimineata, la ceremonia prilejuita de sosirea fregatei Regina Maria, in portul militar Constanta, potrivit unui anunt remis redactiei.

Gripa din cauza careia regina Maria a Romaniei era sa rateze Unirea de la 1 decembrie 1918

Figura impresionanta a vietii Romaniei din Primul Razboi Mondial, regina Maria a suferit enorm din cauza unei gripe sacaitoare. Vreme de doua saptamani, Alteta a stat in pat si a primit medicatie. Febra si durerile de cap erau s-o tina la distanta pe regina de Marea Unire de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918.

Gripa din cauza careia Regina Maria a Romaniei era sa rateze Unirea de la 1 decembrie 1918

Figura impresionanta a vietii Romaniei din Primul Razboi Mondial, Regina Maria a suferit enorm din cauza unei gripe sacaitoare. Vreme de doua saptamani, Majestatea Sa a stat in pat si a primit medicatie. Febra si durerile de cap erau s-o tina la distanta pe Regina de Marea Unire de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918.

Boala din cauza careia Regina Maria a Romaniei era sa rateze Unirea de la 1 decembrie 1918

Figura impresionanta a vietii Romaniei din Primul Razboi Mondial, Regina Maria a suferit enorm din cauza unei raceli sacaitoare. Vreme de doua saptamani, Majestatea Sa a stat in pat si a primit medicatie. Febra si durerile de cap erau s-o tina la distanta pe Regina de Marea Unire de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )