Libnet.ro
UNICEF

19:30

FRESH! Ruby lanseaza un nou single Doua Suflete

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Ruby lanseaza un nou single Doua Suflete

Dupa succesul inregistrat cu Stinge Lumina, Ruby lanseaza un nou single: Doua Suflete. Ca si randul trecut, noua piesa s-a lucrat tot in studiourile Hahaha Production, iar Alex Velea impreuna cu Smiley si Serban Cazan au fost conducatori de proiect. De cand am ascultat prima varianta de piesa pentru Doua suflete si ma refer . continuă pe Devorator Monden

FRESH! Mister Z lanseaza primul single solo Enamorada feat Andreias

Mister Z unul dintre cei mai tari producatori si DJ de pe scena muzicii din Romania, revine cu primul sau single solo Enamorada, un featuring de senzatie cu un nou artist fresh, Andreias. Artistul, alaturi de proiectul Lucky Man Project, a cucerit topurile internationale din Israel pana in America de Sud cu piese .

FRESH! Stefan Stan lanseaza noul single Domnisoara

Stefan Stan, primul castigator al emisiunii concurs Vocea Romaniei, si-a lansat vineri seara la Hard Rock Cafe albumul de debut intitulat Povestea Mea. Sute de fani s-au strans sa il vada pe Stefan interpretand live piesele de pe noul album, iar ca urmare a succesului inregistrat la concert, artistul va lansa piesa Domnisoara, aceasta fiind .

FRESH! Deepcentral lanseaza o noua piesa Raindrops

Dupa hit-urile Cry it away, Russian girl, In love, Music make me free si Speed of sound, baietii de la Deepcentral lanseaza la apa o noua melodie, Raindrops, extrasa de pe albumul O stea. Albumul O stea va fi lansat pe data de 3 iunie, iar in scurt timp vor incepe filmarile pentru videoclipul piesei .

Carlas Dreams au lansat un nou single cu videoclip Funeral Face (66 inches)

Carlas Dream, trupa de dicolo de Prut a reusit sa iasa in evidenta in fata publicului larg dupa colaborarea cu Inna la piesa P. iar acum vin cu un nou single propriu, cantat in limba engleza. Piesa se numeste Funeral Face 66 inches) si suna diferit de ceea ce au realizat impreuna cu Inna insa .

HOT! Mister Z lanseaza primul single solo Enamorada feat Andreias!

Mister Z - unul dintre cei mai tari producatori si DJ de pe scena muzicii din Romania, revine cu primul sau single solo - Enamorada, un featuring de senzatie cu un nou artist fresh, Andreias. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )