Libnet.ro
UNICEF

01:05

FSLI: Bacalaureatul profesional este necesar, insa trebuie gandit altfel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FSLI: Bacalaureatul profesional este necesar, insa trebuie gandit altfel

Bacalaureatul profesional este necesar, insa el este rezultatul unei solutii de moment, a unei carpeli care va trebui regandita, astfel incat sa se ajunga la bacalaureatul diferentiat, a declarat presedintele Federatiei Sindicatelor. continuă pe Wall-Street Ro

FSLI: Bacalaureatul profesional este necesar, dar e o carpeala de moment, trebuie gandit altfel.

Bacalaureatul profesional este necesar, insa el este rezultatul unei solutii de moment, a unei carpeli care va trebui regandita, astfel incat sa se ajunga la bacalaureatul diferentiat, a declarat marti, pentru Mediafax presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Simion Hancescu. Presedintele FSLI crede ca, avand in vedere rezultatele din ultimii ani de la bacalaureat, multi elevi vor saluta aceasta forma de examen, mai ales ca cei care vor dori, vor putea da ulterior si .

FSLI: Bacalaureatul profesional este necesar, dar e o carpeala de moment. Trebuie sa se ajunga la bacalaureat diferentiat

Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), Simion Hancescu, a declarat marti pentru Mediafax ca bacalaureatul profesional este o masura necesara, insa el este rezultatul unei solutii de moment, a unei carpeli care va trebui regandita, astfel incat sa se ajunga la bacalaureatul diferentiat.

Andronescu: Ordonanta privind bacalaureatul profesional intra la Guvern miercuri.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat, luni, ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi prezentata Ordonanta de Urgenta privind bacalaureatul profesional, proiect care ar putea fi aprobat saptamana viitoare, transmite corespondentul Mediafax. Ecaterina Andronescu a afirmat, luni, la sedinta Comisiei de Dialog a Prefecturii Cluj, ca bacalaureatul profesional reprezinta permisul pentru intrarea pe piata muncii si o sansa pentru cei care nu vor sa mearga spre invatamantul .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )