Libnet.ro
UNICEF

18:45

Functiile Windows 10 prin care Microsoft te spiona ajung in Windows 7 si 8

Adevărul Adevărul,
Functiile Windows 10 prin care Microsoft te spiona ajung in Windows 7 si 8

Daca ti-era teama ca doar Windows 10 te spioneaza, Microsoft a rezolvat problema si are unelte pentru asa ceva si in vechile versiuni, multumita unor actualizari. continuă pe Adevărul

Cum folosesti Google in loc de Bing in bara de start din Windows 10

Orice cautare online din bara de start in Windows 10 se realizeaza prin Bing, iar daca ati dat click pe acest articol v-ati fi dorit sa treaca prin Google. Nu discutam aici de meritele motorului de cautare Bing, ci mai degraba de modul agresiv in care Microsoft l-a integrat in fiecare colt din Windows 10, incepand cu bara de start si terminand cu Microsoft Edge, scrie Playtech.

Cum folosesti Google in loc de Bing in bara de start din Windows 10

Orice cautare online din bara de start in Windows 10 se realizeaza prin Bing, iar daca ati dat click pe acest articol v-ati fi dorit sa treaca prin Google. Nu discutam aici de meritele motorului de cautare Bing, ci mai degraba de modul agresiv in care Microsoft l-a integrat in fiecare colt din Windows 10, [] Cum folosesti Google in loc de Bing in bara de start din Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Business Report: Top 10 firme care nu au platit pentru pamantul folosit de la stat; Criza migrantilor si banii din spatele ei; Romania vs noua criza - la bal sau la spital?

Majorarea datoriei publice - asul din maneca al bancilor centrale. Intr-un discurs tinut in fata Congresului american in data. Inaugurat de Tariceanu, noul pod de la Agigea este inchis. In ziua in care fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus inaugura.

10 domenii in care insolventele au devenit obraznice

Insolventa, cancerul de care sufera multe zone din economia romaneasca, are efecte perverse. Desi,in statistici, numarul cazurilor de insolventa este in scadere, in spatele cifrelor se ascunde o situatie care te pune pe ganduri - tot mai multe firme cu afaceri de peste 1 milion de euro isi declara incapacitatea de plata, arata o analiza realizata de KeysFin. Mai mult chiar, avem de patru ori mai multe firme in insolventa decat tarile din jur. Peste 4. 700 de firme au intrat in insolventa in primele 6 luni, in scadere cu 55,98% comparativ cu aceeasi perioada din 2014, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC). Cel mai mare numar de companii intrate in insolventa, a fost inregistrat in Bucuresti, Capitala fiind urmata de judetul Bihor, Timis si Maramures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )