Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fundatia lui Traian Basescu a prins viata si la Cluj.

România Liberă România Liberă,
Fundatia lui Traian Basescu a prins viata si la Cluj.

Trei dintre consilierii presedintelui Romaniei au lansat a treia filiala din tara a Fundatiei Miscarea Populara, viitoarea destinatie a acestuia dupa terminarea mandatului de sef de stat. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, isi pregateste intens viitorul teren de activitate dupa terminarea mandatului de la Cotroceni. Fundatia Miscarea Populara, organizatia in care acesta si-a anuntat intentia de a se retrage la finalul anului urmator, prinde tot mai mult contur in teritoriu. continuă pe România Liberă

Miscarea Populara, fundatia sprijinita de Traian Basescu, s-a lansat la Cluj. Formatiunea anunta dezbateri nationale la care este asteptat presedintele

Consilierii presedintelui Traian Basescu au lansat Miscarea Populara la Cluj-Napoca. Presedintele fundatiei, Marian Preda, a sustinut ca dupa ce vor fi constituite mai multe filiale judetene se vor lansa dezbaterile propuse inca de la infiintare, evenimente la care va participa si presedintele Romaniei.

Funeriu dezlantuit: il contrazice pe Traian Basescu si spune despre partide ca sunt adunaturi de oameni in jurul unor interese

Daniel Funeriu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, considera ca partidele din Romania au fost si continua sa fie adunaturi de oameni in jurul unor interese, in timp ce obiectivul fundatiei este de a uni oameni in jurul unor valori, Miscarea Populara urmand sa ramana fundatie. Traian Basescu sugera tranformarea fundatiei in partid.

Presedintele Miscarii Populare: In urmatoarea perioada lansam dezbateri publice pe mari teme. Va fi invitat si Traian Basescu

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat, sambata, ca aceasta va lansa, dupa constituirea mai multor filiale judetene, dezbateri publice pe teme pe care populatia nu este suficient consultata, la care va participa, ca invitat, si presedintele Traian Basescu. Marian Preda a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca printre temele de dezbatere se numara modificarea Constitutiei, regionalizarea si riscurile demografice ale Romaniei.

UPDATE Traian Basescu, prezent la Zilele Comunei Pestera din jud. Constanta: Comuna Pestera este un exemplu pentru cei care fac reorganizarea administrativa

Presedintele Traian Basescu spune ca a decis sa vina in vizita la Pestera Constanta) dupa ce a vazut pe internet ca localitatea este autofinantata, precizand ca situatia din comuna poate fi o lectie pentru foarte multi primari, dar si pentru cei care fac reorganizarea administrativa, informeaza Mediafax. Potrivit administratiei Prezidentiale, Traian Basescu participa, sambata, la Zilele comunei Pestera, din judetul Constanta.

VIDEO Traian Basescu, prezent la Zilele Comunei Pestera din jud. Constanta: Comuna Pestera este un exemplu pentru cei care fac reorganizarea administrativa

Presedintele Traian Basescu spune ca a decis sa vina in vizita la Pestera Constanta) dupa ce a vazut pe internet ca localitatea este autofinantata, precizand ca situatia din comuna poate fi o lectie pentru foarte multi primari, dar si pentru cei care fac reorganizarea administrativa, informeaza Mediafax. Potrivit administratiei Prezidentiale, Traian Basescu participa, sambata, la Zilele comunei Pestera, din judetul Constanta.

De ce a mers Traian Basescu intr-o comuna cu 4.000 de locuitori.

Comuna Pestera din Constanta are mai putin de 4. 000 de locuitori. Cu toate acestea, presedintele Traian Basescu a tinut sa vina la Zilele Comunei, organizate sambata trecuta. Oficial, seful statului a declarat ca a vrut sa vina din doua motive. Este o localitate din Dobrogea. In al doilea rand, am intrat pe internet si am vazut ca este o comuna autofinantata, ceea ce la momentul asta poate fi o lectie pentru foarte multi primari, dar si pentru cei care fac reorganizarea administrativa.

Traian Basescu a participat la sarbatoarea Sambra Oilor, in judetul Satu-Mare

Presedintele Traian Basescu a participat, astazi, la sarbatoarea Sambra Oilor, in Certeze, judetul Satu-Mare, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele continua baile de multime. Traian Basescu a participat duminica la Sambra Oilor

Presedintele Traian Basescu isi continua baile de multime. Dupa ce a participat sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, la Zilele localitatii, presedintele a facut o deplasare,.

Traian Basescu participa la Sambra Oilor la Certeze, in judetul Satu-Mare

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor, in Certeze, judetul Satu-Mare, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. Sambra Oilor este o sarbatoare celebrata in a doua duminica a lunii mai, pe dealul din Huta Certeze, situat la granita dintre judetele Maramures si Satu Mare, unde oierii serbeaza plecarea turmelor catre pasunile de la munte, potrivit Agerpres. Sarbatoarea este cunoscuta si ca Ruptul Sterpelor, similara cu masurisul laptelui.

Traian Basescu, la Pestera: Domnule primar, nu putem bea aici! Hai sa mergem

Traian Basescu a facut astazi o noua baie de multime. Seful statului a baut bere din pahare de plastic si s-a intretinut cu primarul din comuna Pestera. Cand si-a dat seama ca toata presa e cu ochiii pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )