Libnet.ro
UNICEF

19:00

Funeraliile reginei Ana. Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Castelul Peles

România Liberă România Liberă,
Funeraliile reginei Ana. Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis a depus, miercuri, o coroana de flori la Castelul Peles, unde este depus sicriul cu trupul reginei Ana. El a fost intampinat de principesa Margareta si principele Radu. continuă pe România Liberă

Funeraliile reginei Ana. Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, printre oficialii care au depus coroane de flori la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis a depus, miercuri, o coroana de flori la Castelul Peles, unde este depus sicriul cu trupul reginei Ana. El a fost intampinat de principesa Margareta si principele Radu.

Presedintele Klaus Iohannis, omagiu pentru Regina Ana la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dimineata la Castelul Peles, unde se afla depus trupul neinsufletit al Reginei Ana. Iohannis a fost intampinat de Principesa Margareta si.

Liviu Dragnea si-a anuntat participarea la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va participa la funeraliile Reginei Ana la Castelul Peles atunci cand i se va crea posibilitatea. O sa merg atunci cand mi se creeaza.

Ce reguli trebuie respectate la funeraliile Reginei Ana. Romanii, sfatuiti sa poarte haine decente, sa lase copiii mai mici de 7 ani acasa si sa nu fumeze

Funeraliile reginei Ana vin la pachet cu o serie de reguli stricte impuse de protocolul Casei Regale. Oamenii care iau parte la ceremonii trebuie sa tina cont, in primul rand, de un cod vestimentar. Cei care vor veni sa se inchine la catafalcul Reginei Ana trebuie sa fie imbracati adecvat tristului moment.

Regele Mihai vrea sa participe la funeraliile Reginei Ana, daca nu se va simti slabit. Cea de-a treia fiica a Reginei va lipsi de la inmormantare

Regele Mihai vrea sa participe la funeraliile Reginei Ana si va veni in Romania, daca nu se va simti slabit. La aceste evenimente nu va fi prezenta cea de-a treia fiica a reginei, Irina, insa va veni nepotul ei, Nicolae. Fosta principesa Irina a anuntat ca nu va veni in tara la funeralii din motive personale. Decizia imi apartine, luand-o din motive personale, a scris Irina Walker pe Facebook.

Anunt OFICIAL facut de Casa Regala: Fostul Principe Nicolae va participa la funeraliile Reginei Ana

Fostul Principe Nicolae va participa la funeraliile Reginei Ana, conform Comunicatului remis presei de catre Casa Regala, pe 8 august. La funeraliile Majestatii Sale Defuncte Regina Ana vor lua parte ASR.

Circulatia rutiera in zona Palatului Regal din Capitala, inchisa sambata, pentru funeraliile Reginei Ana

Traficul rutier va fi inchis sambata in Capitala, in zona Palatului Regal, pentru funeraliile Reginei Ana. De altfel, de la ora 14. 30, circulatia va fi inchisa pe traseul cortegiului funerar, pe bulevardul Magheru, bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, bulevardul Ion Mihalache, pana la iesirea din Bucuresti, pe Soseaua Chitilei.

Familia Regala britanica, absenta de la funeraliile Reginei Ana

Familia Regala britanica nu va participa la funeraliile Reginei Ana, insa va fi reprezentata insarcinatul cu afaceri al Ambasadei britanice si de contele Tibor Kalnoky. Regina Elisabeta a II-a.

Cortegiul cu sicriul Reginei Ana a ajuns la Palatul Regal

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dimineata la Castelul Peles, unde se afla depus trupul neinsufletit al Reginei Ana. Iohannis a fost intampinat de Principesa Margareta si.

Marius Ghilezan, jurnalist monarhist: Printul Charles s-ar putea sa participe la funeraliile Reginei Ana. Probabil Principesa Irina nu va veni din ratiuni de imagine (VIDEO)

Marius Ghilezan, jurnalist monarhist, a sustinut pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Nadia Ciurlin, ca, probabil, Irina, una dintre fiicele Regelui Mihai si Reginei Ana, nu va fi prezenta la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )