Libnet.ro
UNICEF

06:00

Furtuna devastatoare in Galati. Mai multe persoane au fost ranite, iar zeci de masini au fost avariate

România Liberă România Liberă,
Furtuna devastatoare in Galati. Mai multe persoane au fost ranite, iar zeci de masini au fost avariate

Mai multe persoane au fost ranite, zeci de masini au fost avariate si peste o suta de copaci au fost doborati, in urma unei furtuni puternice care a izbucnit in zona Galatiului. continuă pe România Liberă

VIDEO UPDATE Vijelie puternica la Galati: Mai multe persoane au fost ranite de crengile rupte de furtuna/ Alimentarea cu electricitate, afectata/ Probleme si in trafic din cauza crengilor cazute pe sosea

Mai multi copaci au fost doborati de vant, iar alimentarea cu energie electrica in diferite zone ale municipiului Galati a fost intrerupta, marti seara, in urma unei furtuni puternice, soferii semnaland probleme in trafic din cauza crengilor cazute pe sosea, relateaza News. ro. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite, iar unele dintre acestea au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, dupa ce au suferit diferite traumatisme provocate de crengile de copaci rupte.

Atac cu drujba in nordul Elvetiei. Cel putin cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, dintre care doua grav, intr-un atac comis de catre un barbat neidentificat, in localitatea Schaffhausen, in nordul Elvetiei, a anuntat luni politia, relateaza BBC News.

Patru persoane au fost ranite dupa ce trei masini s-au ciocnit pe DN 2, in judetul Ialomita

Patru persoane au fost ranite, luni, dupa ce trei masini s-au ciocnit pe drumul national 2 in judetul Ialomita, intre localitatile Cosereni si Movilita, doua dintre victime fiind scoase din masina de echipajele de descarcerare. O persoana este transportata la un spital din Bucuresti, restul la Urziceni, relateaza News. ro.

5 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. in zona traficul este blocat

La aceasta ora, pe DN2A, intre localitatile Movilita si Cosereni, circulatia este blocata din cauza unui accident rutier. 5 persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Furtuna a facut prapad in mai multe localitati din tara. Viituri, inundatii si poduri distruse

Furtuna a facut prapad in Prahova si Buzau. Pompierii prahoveni intervin, luni dupa-amiaza, in doua localitati din judet pentru evacuarea apei din mai multe beciuri si o gospodarie care au fost.

Accident grav pe DN2. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav produs pe DN2, intre Urziceni si Bucuresti. Trei masini au intrat in coliziune, iar in urma impactului, doua persoane au ramas.

Accident grav pe DN2. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-un accident grav produs pe DN2, intre Urziceni si Bucuresti. Trei masini au intrat in coliziune, iar in urma impactului, doua persoane au ramas.

NEWS ALERT. Cinci persoane au fost ranite, intr-un oras din Elvetia. Martor: Atacatorul ar fi folosit o drujba. Politia: Nu este atac terorist |FOTO

Cinci persoane au fost ranite, luni, in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce au fost atacate cu drujba de un barbat neidentificat, scrie BBC News.

Atac cu drujba in Elvetia. Cel putin cinci persoane au fost ranite

Cel putin cinci persoane au fost ranite, doua dintre ele grav in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce un barbat inarmat cu o drujba a intrat in multime, a anuntat politia elvetiana.

NEWS ALERT. Cinci persoane au fost ranite, intr-un Elvetia. Martor: Atacatorul ar fi folosit o drujba |FOTO

Cinci persoane au fost ranite, luni, in orasul elvetian Schaffhausen, dupa ce au fost atacate cu drujba de un barbat neidentificat, scrie BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )