Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtuna a facut prapad in mai multe localitati din tara. Viituri, inundatii si poduri distruse

Antena3 Antena3,
Furtuna a facut prapad in mai multe localitati din tara. Viituri, inundatii si poduri distruse

Furtuna a facut prapad in Prahova si Buzau. Pompierii prahoveni intervin, luni dupa-amiaza, in doua localitati din judet pentru evacuarea apei din mai multe beciuri si o gospodarie care au fost. continuă pe Antena3

Furtuni in mai multe judete din tara. Copaci smulsi de vant, masini avariate si aluviuni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in ultimele 24 ore 41 de atentionari si avertizari de fenomene meteorologice periculoase, care au vizat o mare parte din tara, informeaza IGSU. Ca urmare a m.

METEO. Cod galben de furtuni, in mai multe zone din tara, incepand de marti seara

Un cod galben de furtuni va intra fi in vigoare de luni seara, ora 20. 00, si pana miercuri, la ora 03. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

VIDEO Furtuna a facut prapad in Targu Jiu: cinci masini avariate, arbori smulsi din radacini si acoperis de bloc distrus

Furtuna a facut prapad sambata dupa-amiaza in municipiul Targu Jiu. Cinci masini au fost avariate, mai multi brazi si salcii au fost puse la pamant, iar acoperisul unui unui bloc a fost aruncat in parcare.

DNA: Mai multe persoane din CJ Sibiu, trimise in judecata. Prejudiciul in dosar, aproape 500.000 lei

Ana Kraus, la data faptelor sef Serviciu Administrativ in cadrul Consiliului Judetean Sibiu, si Ioan Stoica, director economic in cadrul aceleiasi institutii, au fost trimisi in judecata de.

Faptul ca A MURIT dupa 72 de ore inseamna ca ne-am facut datoria. Tanar decedat dupa ce a fost operat FARA SUCCES de mai multe ori (FOTO, VIDEO)

Suspiciuni de neglijenta in serviciu la Spitalul Municipal din Pascani. Un tanar a fost operat de mai multe ori de chirurgii ieseni pentru ca nu reuseau sa identifice sursa sangerarii. Dupa tr.

IGSU: Unsprezece localitati din sapte judete, afectate de furtuni in ultimele 24 de ore

Unsprezece localitati din sapte judete ale tarii au fost afectate, in ultimele 24 de ore, de furtuni, inregistrandu-se copaci si stalpi doborati de vant, inundatii locale, aluviuni, masini avariate si drumuri blocate, potrivit unui bilant al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Chinezii testeaza cel mai rapid TREN SUSPENDAT din tara (VIDEO)

Inginerii chinezi au inceput testarea celei mai rapide cai ferate suspendate din tara, care poate duce navetistii la lucru cu o viteza maxima de 70 de kilometri pe ora. Primele trenuri au inceput sa.

Chinezii testeaza cel mai rapid tren suspendat din tara VIDEO

Inginerii chinezi au inceput testarea celei mai rapide cai ferate suspendate din tara, care poate duce navetistii la lucru cu o viteza maxima de 70 km / h. Primele trenuri au inceput sa circule pe cea mai rapida si mai inalta cale ferata din China in orasul Qingdao, din provincia Shandong.

VIDEO Chinezii testeaza cel mai rapid tren suspendat din tara

Inginerii chinezi au inceput testarea celei mai rapide cai ferate suspendate din tara, care poate duce navetistii la lucru cu o viteza maxima de 70 de kilometri pe ora. Primele trenuri au inceput sa circule pe cea mai rapida si mai inalta cale ferata din China in orasul Qingdao, din provincia Shandong.

Test de cultura generala despre muntii Romaniei. Care sunt cei mai tineri masivi muntosi din tara noastra

Va propunem un test de cultura general ce are ca tematica muntii din tara noastra. Ne puteti scrie la sectiunea comentarii cate raspunsuri ati stiut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )