Libnet.ro
UNICEF

08:00

Furtuna Herwart face ravagii in mai multe tari din centrul Europei. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Antena3 Antena3,
Furtuna Herwart face ravagii in mai multe tari din centrul Europei. Cel putin cinci oameni au murit - VIDEO

Rafalele puternice de vant produse de furtuna Herwart care a afectat duminica centrul Europei au provocat cel putin 5 morti si 1 ranit in Germania, Polonia si Cehia. Un barbat de 63 de ani. continuă pe Antena3

Vantul puternic a facut ravagii in mai multe zone din tara: Mii de gospodarii au ramas fara energie electrica

Vremea rea a lasat mii de oameni pe intuneric. Unul dintre cele mai afectate judete este Neamt, unde vantul puternic a doborat mai multi copaci pe sosele si a lasat mii de familii fara.

O propunere legislativa va transforma Romania intr-o tara de donatori de organe. Acceptul prezumat este aplicat in mai multe tari europene

O propunere legislativa ar putea sa transforme Romania o tara de donatori de organe. Asociatia Transplantatilor din Romania propune introducerea in noua lege a donarii de organe, care fost elaborata si prezentata pe site-ul Ministerului Sanatatii, a acceptului prezumat.

Avertizari de ceata in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in noaptea de joi spre vineri, avertizari de ceata pentru Bucuresti si mai multe judete din Muntenia Ilfov, Ialomita, Arges, Teleorman, Prahova, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Braila si Buzau) si doua judete jumatatea de sud a Moldovei Galati si Vrancea).

Vanturile puternice din Europa Centrala au omorat cel putin 5 oameni

Vanturile puternice au lovit mai multe tari din Europa Centrala si de Nord, omorand doua persoane in Polonia, doua in Cehia si una in Germania. De asemenea, in Germania, traficul feroviar a fost suspendat in mai multe regiuni pana luni, relateaza Reuters.

Cel mai PUTERNIC pasaport din lume. Pe ce loc se pozitioneaza Romania

Topul celui mai puternic pasaport din lume, intocmit depassportindex. org, ia in calcul numarul de tari in care cetatenii unui stat pot calatori fara viza. Suprinzator, cel mai.

Trafic ingreunat din cauza vantului pe A1 Sibiu-Deva. Pe mai multe drumuri nationale se circula in conditii de iarna

Circulatia este ingreunata, duminica dupa-amiaza, pe A1 Sibiu-Deva, din cauza vantului puternic. De asemenea, la aceasta ora se circula in conditii de iarna pe mai multe artere, unde intervin utilaje de deszapezire, iar in judetul Harghita doua drumuri nationale sunt inchise, dupa ce pe sosea au cazut copaci. Tot din cauza viscolului, in judetul Suceava peste 4. 600 de locuitori au ramas fara energie electrica.

FOTO Transraraul a fost inchis din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Mai multe drumuri judetene nationale si judetene din Suceava au fost blocate

Din cauza vremii nefavorabile, Transraraul a fost inchis de catre autoritatile judetene sucevene. Mai multe drumuri judetene nationale si judetene din Suceava au fost blocate de catre copacii doborati de vant.

Mai multe masini au ramas blocate la Balea Lac, din cauza viscolului

Mai multe masini au ramas blocate sambata dimineata in zona Balea Lac, din cauza viscolului si a zapezii. Transfagarasanul este acoperit de zapada.

Mai multe masini au ramas blocate la Balea Lac, din cauza viscolului. Transfagarasanul e blocat de zapada si va fi inchis inainte de termen

Mai multe masini au ramas blocate sambata dimineata in zona Balea Lac, din cauza viscolului si a zapezii. Transfagarasanul este acoperit de zapada.

Iohannis: Viitorul buget european trebuie sa evite abordarile care ar favoriza o Europa cu mai multe viteze / Aderarea la zona euro, un demers esential

Romania doreste ca politica de coeziune sa pastreze un rol central in arhitectura viitorului buget european post-2020, care trebuie sa contribuie la adancirea procesului de integrare si la evitarea unor abordari divizate care ar favoriza o Europa cu mai multe viteze, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana: de la coeziune la convergenta, organizata de BNR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )