Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fuziunea dintre USB, USR si Uniunea pentru Codlea, va avea loc pe 21 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fuziunea dintre USB, USR si Uniunea pentru Codlea, va avea loc pe 21 august

Pe 21 august, la Bucuresti, va avea loc congresul de fuziune dintre Uniunea Salvati Bucurestiul USB), Uniunea Salvati Romania USR) si Uniunea pentru Codlea UPC), a anuntat astazi presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, vineri, la Alba Iulia. continuă pe Ziarul Bursa

USB, USR si Uniunea pentru Codlea devin Uniunea Salvati Romania

Presedintele USB Nicusor Dan a anuntat, vineri, la Alba Iulia, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, Uniunea Salvati Romania si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august, cand va fi organizat un congres national la Bucuresti, iar noul partid se va numi Uniunea Salvati Romania, transmite News. ro.

USB, USR si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august: Formatiunea se va numi Uniunea Salvati Romania

Presedintele USB Nicusor Dan, a anuntat, vineri, la Alba Iulia, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, Uniunea Salvati Romania si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august. La aceasta data va fi.

USB, USR si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august; formatiunea se va numi Uniunea Salvati Romania

Presedintele USB Nicusor Dan a anuntat, vineri, la Alba Iulia, ca Uniunea Salvati Bucurestiul, Uniunea Salvati Romania si Uniunea pentru Codlea vor fuziona in 21 august, cand va fi organizat un congres national la Bucuresti, iar noul partid se va numi Uniunea Salvati Romania.

Nicusor Dan, anunt crucial pentru viitorul USB-USR

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, vineri, congresul de fuziune intre USB, Uniunea Salvati Romania USR) si Uniunea pentru Codlea UPC), manifestare care se va.

Nicusor Dan, liderul USR: Dupa alegerile locale, am avut 5.000 de cereri de inscriere. Jumatate au fost refuzate

Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), a fost prezent miercuri, 10 august, la Brasov, unde a anuntat fuziunea cu Uniunea pentru Codlea si a prezentat tintele formatiunii politice la alegerile parlamentare.

100 de minute: Nicusor Dan, despre o candidatura a lui Dacian Ciolos pe listele USB-USR

Presedintele USR Nicusor Dan a comentat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, declaratiile facute de Robert Turcescu privind o eventuala candidatura a lui Dacian Ciolos pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )