Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nicusor Dan, anunt crucial pentru viitorul USB-USR

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, anunt crucial pentru viitorul USB-USR

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, vineri, congresul de fuziune intre USB, Uniunea Salvati Romania USR) si Uniunea pentru Codlea UPC), manifestare care se va. continuă pe Antena3

Obiectivul USR pentru alegeri este obtinerea a 10% din locurile din Parlament

Obiectivul Uniunii Salvati Romania USR) pentru alegerile din toamna este obtinerea a 10% din locurile din Parlament, a declarat astazi presedintele partidului, Nicusor Dan.

Adevarul Live, ora 13.00: Andrei Postolache, un Nicusor Dan de Iasi, despre USB

Andrei Postolache, fost candidat independent pentru Primaria Iasiului si lider al formatiunii Pentru Iasi, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre modul cum a decurs campania de la locale, colaborarea sa cu formatiunea condusa de Nicusor Dan, dar si proiectele sale politice.

Nicusor Dan, atacat de partidele nationaliste din Romania. Ce ii reproseaza acestea

Opozitia USB fata de aprobarea suplimentarii cu 15 milioane a sprijinului dat de Primaria Capitalei pentru proiectul Catedralei Mantuirii Neamului a dus la un val de atacuri la adresa liderului USB, Nicusor Dan. Mai multe partide nationaliste, dar si oameni politici de aceeasi factura sarit sa-l acuze pe Nicusor Dan ca saboteaza identitatea nationala.

100 de minute: Nicusor Dan, despre o candidatura a lui Dacian Ciolos pe listele USB-USR

Presedintele USR Nicusor Dan a comentat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, declaratiile facute de Robert Turcescu privind o eventuala candidatura a lui Dacian Ciolos pe.

INTERVIU Andrei Postolache - Nicusor Dan de Iasi:Sper ca se va forma un nou Guvern Ciolos, sustinut de o majoritate fara PSD

Intr-un interviu pentru Adevarul, Andrei Postolache, liderul partidului Pentru Iasi, care tocmai s-a aliat cu Uniunea Salvati Romania partidul condus de Nicusor Dan spune ca Dacian Ciolos trebuie sa ramana in fruntea Guvernului si dupa alegerile parlamentare din toamna, pentru ca este modelul de politician de care avem nevoie.

Fuziunea dintre USB, USR si Uniunea pentru Codlea, va avea loc pe 21 august

Pe 21 august, la Bucuresti, va avea loc congresul de fuziune dintre Uniunea Salvati Bucurestiul USB), Uniunea Salvati Romania USR) si Uniunea pentru Codlea UPC), a anuntat astazi presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, vineri, la Alba Iulia.

Scenariu bomba: Dacian Ciolos, in partidul lui Nicusor Dan (VIDEO)

Scenariu bomba lansat de Robert Turcescu. Potrivit fostului jurnalist, premierul Dacian Ciolos se pregateste sa candideze la toamna! Nu din partea PNL, asa cum se vehicula, ci din partea formatiunii lui Nicusor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )