Libnet.ro
UNICEF

06:00

G7, pregatit sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei

B1 B1,
G7, pregatit sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 au avertizat luni Rusia ca sunt pregatite sa inaspreasca sanctiunile impotriva ei, in cazul unei escaladari in Ucraina. Liderii G7 au confirmat decizia de a nu participa la summitul G8. continuă pe B1

Cum argumenteaza Traian Basescu necesitatea sanctiunilor impotriva Rusiei, in cazul escaladarii crizei din Ucraina: Cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, la Bruxelles, la finalul summitului european dedicat crizei din Ucraina, ca sanctiunile impotriva Rusiei, chiar daca au costuri foarte mari, nu pot fi evitate, in cazul unei escaladari a situatiei, deoarece cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial, prin lipsa de reactie in fata Germaniei naziste.

Die Welt: Tarile UE, afectate de sanctiunile impuse Rusiei.

Germania ar putea fi statul membru al UE care ar avea cel mai mult de suferit de pe urma sanctiunilor impuse impotriva Rusiei, se arata intr-un articol publicat in ziarul german, Die Welt, anunta Novinite. Informatiile publicate de cotidianul german indica faptul ca sanctiunile economice impuse Moscovei ar avea imcat negativ nu doar asupra sigurantei energetice a Germaniei, dar si asupra industriei auto si a sectorului de retail. Investitiile germane directe in Rusia se ridica la circa 19 .

Premierul Ucrainei: UE sa adopte sanctiuni economice reale impotriva Rusiei!.

Arseni Iateniuk, premierul proeuropean al Ucrainei, a indemnat Uniunea Europeana sa adopte sanctiuni economice reale impotriva Rusiei, pe care o acuza ca ameninta ordinea globala, informeaza AFP, conform Mediafax. Cea mai buna modalitate de a contracara Rusia este prin presiuni economice reale, a afirmat Iateniuk imediat dupa semnarea sectiunii politice a Acordului de asociere UE-Ucraina. Acordul raspunde aspiratiilor a milioane de ucraineni care vor sa devina cetateni UE. Pentru a putea .

Sanctiunile impotriva Moscovei s-ar putea extinde in domeniul MILITAR

Sanctiunile occidentale adoptate impotriva Moscovei dupa alipirea peninsulei ucrainene Crimeea la Rusia ar putea pune in pericol un contract semnat de grupul canadian Bombardier cu compania publica Rostec pentru.

Russia Today: Timosenko ar indemna la razboi impotriva Rusiei, intr-o conversatie ...

Fostul premieru ucrainean, Iulia Timosenko, ar fi spus ca ucrainenii trebuie sa puna mana pe arme si sa lupte impotriva rusilor, intr-o conversatie telefonica interceptata, difuzata luni de televiziunea Russia Today, citata de agentia EFE, conform Agerpres. Eu insami as fi gata sa iau o mitraliera si sa-l impusc in frunte pe acest nemernic, este auzita Timosenko spunandu-i fostului ministru adjunct ucrainean al Apararii si Securitatii Nationale, Nestor Sufrici, ea referindu-se probabil la .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )