Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gabriel Cotabita in stare de inconstienta la spital

România Liberă România Liberă,
Gabriel Cotabita in stare de inconstienta la spital

Cantaretul Gabriel Cotabita este supus unei coronarografii, el fiind internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, dupa ce a facut un stop cardiac, au anuntat oficialii unitatii sanitare. Coronarografia sau angiografia coronariana, este cea mai buna tehnica de diagnosticare a afectiunii coronariene, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Solistul Gabriel Cotabita, in stare de inconstienta la spital

Cantaretul Gabriel Cotabita este supus unei coronarografii, el fiind internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, dupa ce a facut un stop cardiac, au anuntat oficialii unitatii sanitare. Coronarografia sau angiografia coronariana, este cea mai buna tehnica de diagnosticare a afectiunii coronariene, informeaza Mediafax.

Interventia chirurgicala de coronarografie la care a fost supus Gabriel Cotabita s-a incheiat. Ce spun medicii

45 - Interventia de coronarografie la care a fost supus Gabriel Cotabita a reusit. Surse medicale au precizat ca in prezent cantaretul este in stare.

Gabriel Cotabita a facut infarct! Este internat la Urgenta in stare grava!

Situatie dramatica pentru Gabriel Cotabita, care a fost gasit vineri dupa-amiaza inconstient intr-un hotel din Capitala. Acesta a suferit un atac de cord si a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost stabilizat. In prezent, cantaretul este intubat si respira doar cu ajutorul aparatelor.

Interventia chirurgicala de coronarografie la care a fost supus Gabriel Cotabita s-a incheiat. Noi amanunte

00Cantaretul Gabriel Cotabita nu are leziuni pe coronare, arata rezultatul investigatiei la care a fost supus la Spitalul Floreasca, ramanand sa ii fie investigata activitatea cerebrala. Astfel,.

Cantaretul Gabriel Cotabita, gasit in stop cardiac intr-un hotel

Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat.

Gabriel Cotabita, gasit inconstient intr-un hotel: Cantaretul a suferit un atac cardio-respirator

Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient, vineri, in jurul ore 13:00, intr-o camera de hotel din Capitala. Echipa SMURD ajunsa la fata locului l-au resuscitat timp de 40 de minute. El a fost dus.

Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita

Prof. dr. Mircea Cinteza a declara ca solistul Gabriel Cotabita poate sa aiba leziuni cerebrale care pot fi reversibile sau nu din cauza stopului cardiac pe care l-a avut si a lipsei de oxigen in perioada in care a zacut in inconstienta.

Gabriel Cotabita, gasit inconstient intr-un hotel, a fost dus la Spitalul Floreasca. Cantaretul a facut stop cardiorespirator

Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat.

Gabriel Cotabita, gasit inconstient intr-un hotel. Artistul a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca

Cantaretul Gabriel Cotabita a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, vineri, dupa ce a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, cel mai probabil acesta suferind un stop.

FOTO. Gabriel Cotabita, sustinut de fani pe pagina de Facebook. Ce au scris oamenii

Artistul Gabriel Cotabita, aflat la spitalul Floreasca, din cauza unui stop cardio-respirator, este sustinut de fanii sai, care ii transmit ganduri bune pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )