Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu: Vicepremierul Gabriel Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Vicepremierul Gabriel Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat marti,in cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca solutia pentru a evita expirarea mandatului interimar al ministrului de Interne este ca viceprim-ministrul Gabriel Oprea sa isi dea demisia din functie pentru a fi numit sef la Interne. continuă pe Adevărul

Basescu: Vicepremierul Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat marti,in cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca solutia pentru a evita expirarea mandatului interimar al ministrului de Interne este ca viceprim-ministrul Gabriel Oprea sa isi dea demisia din functie pentru a fi numit sef la Interne.

Traian Basescu: Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare pentru Romania dar un posibil conflict inghetat poate deveni un risc

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presaUrmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- Situatia.

Gabriel Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite. Oprea a fost validat cu 20 de voturi pentru, cinci.

Victor Ponta: Gabriel Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, el precizand ca va trimite de dimineata propunerea catre presedintele Traian Basescu,.

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e in acest moment o amenintare directa si imediata la adresa securitatatii Romaniei/ Securitatea Romaniei poate fi amenintata pe termen mediu si lung/ Ucraina are nevoie de un acord imediat cu FMI

Situatia din Ucraina nu e in acest moment o amenintare directa si imediata la adresa securitatatii Romaniei, insa poate reprezenta o amenintare pe termen mediu si lung, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu: Aparitia unui nou conflict inghetat e de natura de a accentua instabilitatea regionala, si implicit se poate ajunge la conflicte armate, considera seful statului. Romania considera ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale este o agresiune la adresa Ucrainei, mai spune Traian Basescu. El considera ca Ucraina are nevoie de un acord imediat cu FMI, BM, daca este nevoie si cu UE, in asa fel incat sa aiba asigurate resursele pentru a nu intra in incetare de plati, iar pe de alta parte un astfel de acord sa duca la un proces de modernizare accelerata a statului ucrainean.

Traian Basescu, despre George Maior: Unul din omenii care poate aspira la orice functie in stat, PSD-ist luminat

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca directorul SRI, George Maior este unul din omenii care.

Traian Basescu: Prezenta trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei, fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale - o agresiune

Romania considera ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei, fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale si a notificarilor ucrainene deja existente, poate fi considerata o agresiune la adresa Ucrainei, se arata in mesajul presedintelui Traian Basescu privind situatia din Crimeea.

Traian Basescu: Prezenta trupelor Rusiei in Ucraina fara acordul acesteia poate fi considerata agresiune

Romania considera ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei, fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale si a notificarilor ucrainene deja existente, poate fi considerata o agresiune la adresa Ucrainei, potrivit unui mesaj al presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta: Traian Basescu este iresponsabil, ca de obicei. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dimineata, la ProTV, ca liderul PNL, Crin Antonescu are dreptate cand afirma ca aducerea UDMR la Guvernare inseamna un nou guvern care vine pentru investitura. Intrebat daca Victor Ponta va trebui sa vina la Cotroceni pentru a cere o noua investitura, presedintele Basescu a raspuns: Daca respecta democratia, da. Va trebui sa ma consult sa vad daca voi crea un astfel de precedent sau nu.

Udrea: Rolul de prim-ministru i s-ar potrivi manusa lui Traian Basescu.

Tandemul Boc presedinte - Basescu premier ar fi foarte foarte interesant, a sustinut deputatul Elena Udrea, duminica, la Buzau, conform Agerpres. Ea spune ca rolul de prim-ministru i s-ar potrivi manusa presedintelui Traian Basescu. Citeste si: Blaga anunta finalizarea motiunii de cenzura: Liberalii sa fie barbati politici si s-o semneze Am vazut tandemul Basescu-Boc, presedinte respectiv premier, si a fost un tandem care a facut performanta pentru Romania. Traian Basescu este un om extrem .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )