Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gabriel Oprea, din nou in fata magistratilor

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, din nou in fata magistratilor

Gabriel Oprea, fostul ministru al internelor, este asteptat asazi pentru a se prezenta in fata magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acesta trebuie sa dea socoteala in. continuă pe Antena3

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a vorbit despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea din noaptea alegerilor 2009. Nu am fost acasa la Gabriel Oprea in seara alegerilor preziden?.

Marian Vanghelie, dezvaluire incredibila: Victor Ponta si Gabriel Oprea l-au bagat in inchisoare pe Adrian Nastase

Declaratii incendiare facute de Marian Vanghelie in emisiunea Editie Speciala de la Antena 3. Fostul primar al Sectorului 5 a povestit de ce l-a dat afara Mircea Geona pe Gabriel Oprea din PSD, dar si.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a solicitat sesizarea CCR in legatura cu o exceptie pe abuzul in serviciu

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a solicitat judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale, cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Codul penal care reglementeaza infractiunea de abuz in serviciu.

Gabriel Oprea cere sesizarea CCR privind abuzul in serviciu

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a cerut judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Codul penal care re.

Miliardarul Puiu Popoviciu, in fata magistratilor de la Curtea Suprema

Miliardarul Puiu Popoviciu a ajuns marti dimineata in fata magistratilor de la Curtea Suprema, in dosarul Afacerea Baneasa. El este acuzat ca ar fi dobandit ilegal peste 200 de hectare de.

Mihai Gadea si Mugur Ciuvica, dati in judecata de sefa DNA, cer din nou stramutarea procesului

Jurnalistii postului de televiziune Antena 3 cer, din nou, stramutarea procesului, o solicitare formulata in acest sens fiind inregistrata la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ).

Circulatie feroviara intrerupta intre Banita si Petrosani, dupa ce un vagon al trenului deraiat in 8 aprilie a sarit din nou de pe sine

Circulatia feroviara intre localitatile Banita si Petrosani este intrerupta temporar, dupa ce un vagon al trenului de marfa care a deraiat in 8 aprilie si care a fost repus pe linia ferata si tras de un alt tren de marfa pentru a putea fi dus din locul accidentului spre Valea Jiului, a sarit din nou de pe sine, informeaza News. ro.

Vot cu scandal la PNL Iasi: Unul dintre candidati a contestat rezultatul si a cerut al doilea tur de scrutin. Liberalii sunt chemati din nou la vot duminica (VIDEO)

Alegerea presedintelui organizatiei municipale a PNL Iasi s-a terminat cu scandal. Unul dintre candidati a contestat rezultatul si a cerut al doilea tur de scrutin. Liberalii sunt chemati din nou la vot, duminica.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader, despre prezenta sefei DNA in casa lui Gabriel Oprea in noaptea alegerilor: Nu am vorbit cu Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat la Antena 3 ca nu a vorbit cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi despre prezenta sa in casa lui Oprea in seara alegerilor prezidentiale din 2009. Nu.

Imagini in premiera cu fortareata lui Gabriel Oprea, locul unde s-a decis soarta Romaniei la alegerile din 2009

In emisiunea Editie Speciala, Catalina Porumbel a prezentat in premiera casa unde s-a decis soarta Romaniei, in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Jurnalistul Dan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3415 seconds )