Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gabriel Oprea pleaca din UNPR si se retrage din politica la toamna, dupa ce isi termina mandatul de senator

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea pleaca din UNPR si se retrage din politica la toamna, dupa ce isi termina mandatul de senator

Gabriel Oprea a anuntat vineri ca pleaca din UNPR, partidul pe care l-a fondat in 2010, pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac in legatura cu activitatea mea politica, iar la sfarsitului mandatului de senator se va retrage din politica. Anuntul lui Oprea vine in contextul negocierilor dintre UNPR - PNL, dar si pe fondul acuzatiilor aduse de PSD presedintelui Klaus Iohannis pentru ca ar fi discutat despre aceste negocieri cu Gabriel Oprea si Valeriu Steriu. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea a demisionat din UNPR si se retrage din viata politica

Gabriel Oprea a demisionat din UNPR, partidul pe care l-a fondat si pe care l-a condus timp de sase ani. De asemenea, Oprea a anuntat, pe Facebook, ca se va retrage cu totul din viata politica la sfarsitul anului, cand ii expira mandatul de senator.

De ce se retrage Gabriel Oprea si din politica. Vezi cum a primit patru stele de general in numai opt ani

Retragerea lui Gabriel Oprea vine in conditiile in care UNPR negociaza o fuziune sau alianta cu PNL. Vezi la finalul textului biografia militaro-politica a generalului Gabriel Oprea, omul cu cea mai rapida avansare din istoria recenta a Armatei Romane.

Gabriel Oprea demisioneaza din UNPR si anunta ca se retrage din politica

Presedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat vineri ca isi da demisia din partid si ca va activa ca senator independent pana la finalul acestui mandat, dupa care se va retrage din.

Revista presei: rezultate Evaluare Nationala 2016; cantitate record de cocaina capturata; medicul care l-a preluat pe Patrick Ekeng, pus sub acuzare; Gabriel Oprea demisioneaza din UNPR

Rezultate Evaluare Nationala 2016, politistii au capturat o cantitate record de cocaina, medicul care l-a preluat pe Patrick Ekeng este acuzat de ucidere cin culpa, iar Gabriel Oprea a demisionat din UNPR si se va retrage din viata politica. UPDATE:Cei 148. 795 de elevi care au sustinut probele Evaluarii Nationale afla vineri, 1 iulie, primele rezultate [].

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Gabriel Oprea din UNPR: Este o decizie inteleapta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca decizia lui Gabriel Oprea de a se retrage din UNPR este inteleapta si a afirmat ca politica de aliante a liberalilor va fi decisa saptamana viitoare.

Gabriel Oprea: Am decis ca drumul meu sa se desparta de cel al UNPR. La finalul acestui mandat al Parlamentului ma retrag din politica

Gabriel Oprea a anuntat vineri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca, in contextul numeroaselor acuze care i se aduc, a decis sa plece din UNPR si sa devina senator independent. De asemenea, acesta a .

Liviu Dragnea, despre MOTIVUL retragerii lui Gabriel Oprea din UNPR. Dezvaluiri bomba din spatele intelegerilor UNPR cu PNL

Liviu Dragnea a afirmat, vineri, la 100 de minute, ca Gabriel Oprea i-a spus inca de acum cateva zile ca va parasi UNPR-ul, daca se prefigureaza o alianta cu PNL. Am avut o discutie cu 10.

Dragnea: Gabriel Oprea ramane un om de onoare

Gabriel Oprea a fost intotdeauna un om de cuvant, care a generat stabilitate in orice relatie de colaborare si parteneriat, a declarat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea, care regreta plecarea acestuia din UNPR.

Liviu Dragnea: Am informatii ca Gabriel Oprea si Valeriu Steriu au fost la Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat presei ca detine informatii conform carora Gabriel Oprea si Valeriu Steriu, fostul si actualul lider UNPR, au fost la Cotroceni pentru a se intalni cu.

PSD a castigat razboiul cu PNL pentru traseistii din UNPR

24 de parlamentari au parasit fostul partid al lui Gabriel Oprea, trecand in tabara social-democratilor. UNPR mai are 35 de parlamentari. Scaderea fortei parlamentare si pretentiile ridicate de formatiune amana deznodamantul negocierilor cu Partidul National Liberal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )