Libnet.ro
UNICEF

14:00

PSD a castigat razboiul cu PNL pentru traseistii din UNPR

România Liberă România Liberă,
PSD a castigat razboiul cu PNL pentru traseistii din UNPR

24 de parlamentari au parasit fostul partid al lui Gabriel Oprea, trecand in tabara social-democratilor. UNPR mai are 35 de parlamentari. Scaderea fortei parlamentare si pretentiile ridicate de formatiune amana deznodamantul negocierilor cu Partidul National Liberal. continuă pe România Liberă

Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea.

Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras-Severin (VIDEO)

Hidrologii au instituit marti un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras Severin, pana la ora 20. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA),.

Dezastru pentru turismul din Turcia in 2016, din cauza amenintarilor teroriste si tensionarii relatiilor cu Moscova

Lovitura pentru turismul din Turcia. Din cauza atentatelor teroriste si a tensionarii relatiilor cu Moscova, tara a incetat sa mai fie una dintre destinatiile preferate ale turistilor. De la.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

Contrasolutie pentru scriitorii din puscarii : pedeapsa redusa cu trei zile daca citesc o carte

Un proiect de lege mentine prevederea ca acei condamnati care scriu lucrari stiintifice vor avea parte de o reducere a pedepsei. in alte state, e suficient sa ciesti carti pentru a iesi mai repede din puscarie. Aspect care arata ca puscariasii nostri sunt mai intelectuali decat ai lor.

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

BREXIT. Cine va fi negociatorul Marii Britanii pentru iesirea din UE?

Marea Britanie trebuie sa decida cine sa o reprezinte pentru ca negocierile sale cu UE sa capete contur, a declarat luni ministrul de externe al Frantei, Jean-Marc Ayrault, aflat in drum spre Praga, pentru negocieri solidare pe tema Brexitului in Cehia, membru estic al UE, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

IKEA scoate din circuit barierele de siguranta pentru copii din gama Patrull

Compania IKEA avertizeaza clientii care au cumparat bariere de siguranta pentru copii din gama Patrull sa revina cu ele in magazinul din Bucuresti, unde vor primi inapoi suma integrala platita pentru ele, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )