Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, in prima sa zi de premier interimar, s-a intalnit cu seful SRI

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea, in prima sa zi de premier interimar, s-a intalnit cu seful SRI

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti dimineata, la Guvern, si s-a intalnit Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Iohannis a semnat! Oprea este premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre Victor Ponta.

Iohannis a semnat decretul de numire Oprea ca premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre Victor Ponta.

Cu cine s-a intalnit Oprea in prima sa zi de premier interimar

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti dimineata, la Guvern, si s-a intalnit Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane.

Vasile Blaga, despre desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: O perioada de 45 de zile, dupa care nu mai avem Guvern

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a spus, referitor la desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, ca un intermat poate dura maxim 45 de zile, iar dupa aceasta perioada, daca premierul Victor.

Ce spune Tariceanu despre propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar

Calin Popescu-Tariceanu. presedintele Senatului, este de parere ca propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar este una, as spune, in logica naturala a lucrurilor, avand in vedere ca exista un singur vicepremier. Am discutat acest lucru cu premierul Ponta si, din punctul meu de vedere, nu vad niciun fel de probleme .

Calin Popescu Tariceanu, despre numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: Nu cred ca e rolul meu sa ii dau sfaturi lui Victor Ponta in aceasta privinta. Probabil ca la recomandarea medicilor a trebuit sa ia anumite decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca a comunicat cu premierul Victor Ponta in diferite feluri si nu ca nu e rolul lui de a-i da sfaturi in privinta numirea lui Gabriel Oprea in.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

Oprea s-a intalnit, in prima zi ca premier interimar, cu seful SRI si cel al Politiei Romane

Gabriel Oprea a venit, marti dimineata, la Guvern, in prima zi a mandatului de prim-ministru interimar, si a avut scurte intalniri informale cu sefiul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, si cu inspectorul general al Politiei Romane, Petre Toba.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe vicepremierul Gabriel Oprea in functia de premier interimar. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele a semnat luni, 22 iunie a. c. , Decretul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )