Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Tariceanu despre propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar

România Liberă România Liberă,
Ce spune Tariceanu despre propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar

Calin Popescu-Tariceanu. presedintele Senatului, este de parere ca propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar este una, as spune, in logica naturala a lucrurilor, avand in vedere ca exista un singur vicepremier. Am discutat acest lucru cu premierul Ponta si, din punctul meu de vedere, nu vad niciun fel de probleme . continuă pe România Liberă

Ce spune Tariceanu despre lipsa lui Ponta de la sefia Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, ca desemnarea unui inlocuitor la conducerea Guvernului reprezinta o procedura la care premierul Victor Ponta are dreptul sa apeleze, dar ar fi de dorit ca acest intermezzo sa fie cat mai scurt.

Calin Popescu Tariceanu, despre numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: Nu cred ca e rolul meu sa ii dau sfaturi lui Victor Ponta in aceasta privinta. Probabil ca la recomandarea medicilor a trebuit sa ia anumite decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca a comunicat cu premierul Victor Ponta in diferite feluri si nu ca nu e rolul lui de a-i da sfaturi in privinta numirea lui Gabriel Oprea in.

Vasile Blaga, despre propunerea lui Victor Ponta de a-l desemnea pe Gabriel Oprea premier interimar: Este obraznica si aroganta. Nu este atributul prim-ministrului sa stabileasca cine ii ia locul, ci a presedintelui

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca propunerea lui Victor Ponta de a-l desemna pe vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar este obraznica si aroganta, scrie Agerpres. Blaga a tinut sa.

Basescu, despre nominalizarea lui Oprea: Suntem in fata unui aranjament intre premier si Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 Tv, ca ne aflam in fata unui aranjament intre premierul Victro Ponta si presedintele Klaus Iohannis, in ceea ce priveste nominalizarea lui Gabriel Oprea la conducerea int Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la B1 Tv, ca premierul Victor Ponta a facut un aranjament cu presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste nominalizarea lui Gabriel Oprea la conducerea interimara a Guvernului. in acest context, fostul sef de stat a precizat ca acest aranjament ar fi fost facut de cei doi inainte de operatie.

SURSE intalnire Klaus Iohannis- Gabriel Oprea la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre preluarea mandatului de premier interimar, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe vicepremierul Gabriel Oprea in functia de premier interimar. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele a semnat luni, 22 iunie a. c. , Decretul de.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

SURSE: Gabriel Oprea a fost respins ca interminar de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu ar fi fost de acord cu numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Astfel, presedintele Iohannis l-ar fi respins pe Gabriel Oprea.

Rovana Plumb (PSD): Sustinem interimatul lui Gabriel Oprea in fruntea Guvernului Romaniei

PSD, prin vocea Rovanei Plumb, este alaturi de Victor Ponta si sustine interimatul viceprim-ministrului Gabriel Oprea. Asta in contextul in care premierul a decis sa se autosuspende din functia de premier pe o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )