Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriel Oprea la Sinteza Zilei: il sustin total pe Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea la Sinteza Zilei: il sustin total pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea este invitatul lui Mihai Gadea, joi, la Sinteza Zilei. Liderul UNPR discuta pe cele mai fierbinti subiecte ale scenei politice. N-am daramat niciun Guvern din care am facut parte. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Mobilizare fara precedent in favoarea lui Victor Ponta: Romanii sunt increzatori ca premierul isi va dovedi nevinovatia si considera ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate

Nu doar oficialii europeni il sustin pe Victor Ponta in scandalul cu DNA, ci romanii. Acestia s-au mobilizat pe Internet si ii transmit premierului sa nu cedeze, sa nu isi dea demisia si sa continue in.

Gabriel Oprea: O sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA/ Nu revin in PSD, mi s-a propus fuziunea si acum/ Nu neg ca avem interes pentru Ministerul Justitiei, nu e nimic oficial

Gabriel Oprea, omul momentului dupa ce l-a transferat de la PSD in UNPR pe ministrul Justitiei, a declarat joi la Adevarul ca o sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA. Oprea a mai relatat in interviu ca a primit amenintari cu moartea in 2009, cand nu a vrut sa instaleze mafia la Ministerul de Interne. Oprea a confirma ca PSD i-a propus fuziunea insa nu are cum se revina in PSD.

Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si viceprim-ministru, vine joi de la ora 12. 00 la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu. Seful UNPR este in acest moment in pozitia din care poate schimba majoritatea in Parlament sau il poate sustine mai departe pe Victor Ponta.

Gabriel Oprea: Suntem la inceputul unei crize politice. Victor Ponta este un om in care eu am incredere (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi ca Romania se afla la inceputul unei crize politice, lucru care nu este benefic pentru tara noastra. Totusi, Oprea sustine ca are in continuare incredere in.

Gabriel Oprea: O sustin pe Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si vicepremier, a declarat, pentru Adevarul, ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru inca mandat la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), din moment ce DNA este un etalon la Bruxelles.

Radu Tudor: Sunt informatii ca DNA pregateste si alte dosare pentru Victor Ponta. Nu va fi lasat in pace

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, ca Victor Ponta nu va fi lasat in pace, chiar daca va trece cu bine de motiunea de cenzura.

Victor Ponta, despre cazul Rarinca si pozitia ministrul Justitiei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca experienta Marianei Rarinca este de regretat si ca a avut cateva.

Victor Ponta: Am luat in calcul varianta demisiei imediat dupa ce m-am vazut cu procurorul

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca nu are de gand sa polemizeze cu presedintele Klaus Iohannis fata de cazu.

Victor Ponta: Nu vreau sa fac ca Traian Basescu; cand imi place justitia, sa o laud, cand nu, sa o critic

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca stie ca putea sa faca multe lucruri mai bine, din functia de premier al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )