Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta, despre cazul Rarinca si pozitia ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre cazul Rarinca si pozitia ministrul Justitiei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca experienta Marianei Rarinca este de regretat si ca a avut cateva. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre mesajul Ambasadei SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, a declarat, marti, la iesirea din plenul Camerei Deputatilor, unde s-a votat cererea privind inceperea urmaririi penale in cazul sau, ca este total de acord cu mesajul transmis de.

Victor Ponta, despre presedintele Iohannis: Mi-am facut datoria sa il informez despre ce sistem am mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca acest presedinte al tuturor romanilor ca acest sistem sa functioneze mai bine

Dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, premierul Victor Ponta a spus despre apelul fostului presedintele Traian Basescu cu privire la demisia sa ca este ridicol si ticalos. Ponta a tinut sa precizeze.

Subiectiv: REACTIA presedintei iCCJ cu privire la decizia in cazul Rarinca

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a refuzat sa vorbeasca despre cazul Rarinca, in care a avut calitatea de denuntator, cerandu-le jurnalistilor sa nu ii ceara un punct.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

Victor Ponta anunta ca nu demisioneaza, invocand responsabilitatea pe care o are ca premier: Evenimentele de vineri au ca scop demisia Guvernului si schimbarea majoritatii parlamentare. Schimbarea unui Guvern se face prin alegeri sau prin vot in Parlamen

Premierul Victor Ponta le-a multumit, duminica, liderilor coalitiei de guvernare pentru faptul ca il sustin, dupa o intalnire cu acestia la Parlament. Am o datorie speciala fata de partidele din coalitia de guvernare care m-au sprijinit si ma sprijina in continuare, fata de cei 5,3 milioane de romani care m-au votat anul trecut, ca si fata de cei peste 6 milioane care l-au votat pe domnul Iohannis, si fata de cei peste 7 milioane de romani care si-au exprimat dorinta pentru schimbare in 2012, a declarat Victor Ponta. Primul ministru a sustinut ca Acuzarea mea pentru fapte din 2007-2008, pentru care s-a deschis un dosar in 2012, are legatura cu evenimente recente: cazul Rarinca, votul din cazul Sova, declaratii ale mele. Justitia nu se face in functie de evenimente politice. Un act al unui procuror care sa reactioneze la un act politic cum a fost decizia Senatului in cazul Sova - n. red. ) este un act nedemocratic.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

Victor Ponta: Mariana Rarinca este o victima. Eu nu vreau sa ma plang, nu ma simt victima

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca are senzatia ca Romania s-a intors in timp cu cativa.

Ministrul Justitiei ii sugereaza lui Ponta sa nu demisioneze. Cazanciuc: Am fost surprins de acuzatiile DNA

Prins intre Ministerul Public care a cerut vineri Parlamentului incuviintarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta si seful sau de la Guvern, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a respins sambata ipoteza PSD ca procurorii s-ar fi sincronizat voit cu motiunea de cenzura a PNL, dar l-a aparat in acelasi timp, voalat, pe premier. Nu, categoroic nu!, s-a opus Cazanciuc demisiei lui Victor Ponta cerute de presedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Justitiei, avertisment la adresa PNL privind cazul Ponta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, le-a atras atentia liderilor PNL ca organizarea de manifestari politice ilegale, ce au ca scop impiedicarea puterii de Catre Parlament, pot fi sanctionate penal, conform unui comunicat remis redactiei.

FOTO. Titlurile din presa straina despre Victor Ponta si scutul din jurul sau in fata justitiei

Premierul Victor Ponta a atras atentia presei straine dupa ce procurorii l-au acuzat, vineri, ca a falsificat documente pentru a-si justifica veniturile pe cand era avocat. Numele premierului roman a aparut in titluri ale publicatiilor The Guardian, Liberation, Spiegel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )