Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea: O sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA/ Nu revin in PSD, mi s-a propus fuziunea si acum/ Nu neg ca avem interes pentru Ministerul Justitiei, nu e nimic oficial

Gabriel Oprea, omul momentului dupa ce l-a transferat de la PSD in UNPR pe ministrul Justitiei, a declarat joi la Adevarul ca o sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA. Oprea a mai relatat in interviu ca a primit amenintari cu moartea in 2009, cand nu a vrut sa instaleze mafia la Ministerul de Interne. Oprea a confirma ca PSD i-a propus fuziunea insa nu are cum se revina in PSD.

Gabriel Oprea la Sinteza Zilei: il sustin total pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea este invitatul lui Mihai Gadea, joi, la Sinteza Zilei. Liderul UNPR discuta pe cele mai fierbinti subiecte ale scenei politice. N-am daramat niciun Guvern din care am facut parte.

Gabriel Oprea: O sustin pe Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si vicepremier, a declarat, pentru Adevarul, ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru inca mandat la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), din moment ce DNA este un etalon la Bruxelles.

Mobilizare fara precedent in favoarea lui Victor Ponta: Romanii sunt increzatori ca premierul isi va dovedi nevinovatia si considera ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate

Nu doar oficialii europeni il sustin pe Victor Ponta in scandalul cu DNA, ci romanii. Acestia s-au mobilizat pe Internet si ii transmit premierului sa nu cedeze, sa nu isi dea demisia si sa continue in.

Cum va vota UNPR la motiunea de cenzura. Vicepremierul Gabriel Oprea aplica o metoda pe care el a patentat-o

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi, ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura, mentionand ca parlamentarii UNPR nu se vor ridica din banca. Cred ca nu ne ridicam din.

Vasile Blaga: Am discutat cu Gabriel Oprea despre motiunea de cenzura. Cred ca UNPR va sustine Guvernul

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri ca a discutat cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea, cu privire la motiunea de cenzura si crede ca ca UNPR-ul va sustine Guvernul, scrie Agerpres. Au fost o.

Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si viceprim-ministru, vine joi de la ora 12. 00 la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu. Seful UNPR este in acest moment in pozitia din care poate schimba majoritatea in Parlament sau il poate sustine mai departe pe Victor Ponta.

Victor Ponta: Sper ca bataliile politice sa nu se duca in alta zone. Nu cred ca motiunea de cenzura va trece (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in sedinta de guvern, ca nu crede ca motiunea de cenzura a celor de la PNL va trece. De asemenea, acesta si-a exprimat dorinta ca luptele politice sa nu se duca in.

Gabriel Oprea: Suntem la inceputul unei crize politice. Victor Ponta este un om in care eu am incredere (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi ca Romania se afla la inceputul unei crize politice, lucru care nu este benefic pentru tara noastra. Totusi, Oprea sustine ca are in continuare incredere in.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )