Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Nu vreau sa fac ca Traian Basescu; cand imi place justitia, sa o laud, cand nu, sa o critic

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu vreau sa fac ca Traian Basescu; cand imi place justitia, sa o laud, cand nu, sa o critic

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca stie ca putea sa faca multe lucruri mai bine, din functia de premier al. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente.

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri. Nu voi demisiona (VIDEO)

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente.

Victor Ponta, despre presedintele Iohannis: Mi-am facut datoria sa il informez despre ce sistem am mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca acest presedinte al tuturor romanilor ca acest sistem sa functioneze mai bine

Dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, premierul Victor Ponta a spus despre apelul fostului presedintele Traian Basescu cu privire la demisia sa ca este ridicol si ticalos. Ponta a tinut sa precizeze.

Traian Basescu: Ma mut in Gogol, dar nu este protectie, inclusiv Victor Ponta va raspunde la posibile incidente

Traian Basescu a anuntat Guvernul ca este dispus sa se mute in vila Gogol dupa 15 iunie, dar avertizeaza ca nu sunt respectate mai multe cerinte, precum protectia locatarilor, si ca inclusiv premierul Victor Ponta va raspunde pentru posibile incidente,.

Victor Ponta: Mariana Rarinca este o victima. Eu nu vreau sa ma plang, nu ma simt victima

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca are senzatia ca Romania s-a intors in timp cu cativa.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

Traian Basescu: Ma mut in casa din strada Gogol, dar nu exista protectie. Inclusiv Ponta va raspunde pentru posibile incidente

Fostul presedinte Traian Basescu a mers, luni, in inspectie la vila de protocol din strada Gogol, acolo unde ar trebuie sa se mute la sfarsitul acestei saptamani. Fostul sef al statului a constatat ca.

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate fata de toti liderii PSD sa ii ceara lui Ponta demisia

Liberalii cer la unison cu presedintele Klaus Iohannis demisia lui Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Alina Gorghiu sustine ca se impune demisia urgenta a premierului,.

Cand minte premierul, cand recunoaste sau cand neaga ca a lucrat cu Dan Sova? DOCUMENTELE prin care Victor Ponta se contrazice singur

Premierul Victor Ponta se contrazice cu propriile documente atunci cand vrea sa demonstreze ca ar fi nevinovat in dosarul care i-a fost deschis de DNA. Seful guvernului a dorit sa arate publicului ca intre avocatii Victor Ponta si Dan Sova nu a existat niciodata o relatie de colaborare profesionala. Liderul PSD a uitat insa ca, in 2007 si 2008, pe vremea cand era deputat, a depus doua declaratii de interese in care a scris cu propria mana tocmai ca este asociat al casei de avocatura Sova si asociatii.

FOTO. Titlurile din presa straina despre Victor Ponta si scutul din jurul sau in fata justitiei

Premierul Victor Ponta a atras atentia presei straine dupa ce procurorii l-au acuzat, vineri, ca a falsificat documente pentru a-si justifica veniturile pe cand era avocat. Numele premierului roman a aparut in titluri ale publicatiilor The Guardian, Liberation, Spiegel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )