Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: Am luat in calcul varianta demisiei imediat dupa ce m-am vazut cu procurorul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Am luat in calcul varianta demisiei imediat dupa ce m-am vazut cu procurorul

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca nu are de gand sa polemizeze cu presedintele Klaus Iohannis fata de cazu. continuă pe Antena3

Victor Ponta si Klaus Iohanni, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

FOTO. Titlurile din presa straina despre Victor Ponta si scutul din jurul sau in fata justitiei

Premierul Victor Ponta a atras atentia presei straine dupa ce procurorii l-au acuzat, vineri, ca a falsificat documente pentru a-si justifica veniturile pe cand era avocat. Numele premierului roman a aparut in titluri ale publicatiilor The Guardian, Liberation, Spiegel.

Victor Ponta explica de ce va continua sa guverneze

Premierul Victor Ponta a declarat dupa ce Comisia Juridica a deputatilor a avizat negativ cererea de urmarire penala pe numele lui, ca va continua sa guverneze, intrucat o criza politica acum in Romania, ar fi o greseala.

Klaus Iohannis si Victor Ponta intra in faza de coabitare silita

Dupa sase luni in care a afisat o pozitie amicala fata de premier, presedintele Klaus Iohannis a schimbat imediat foaia dupa ce Camera Deputatilor s-a opus ca procurorii DNA sa inceapa urmarirea penala a lui Victor Ponta, acuzat de conflict de interese.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este impresionata deloc de amenintarile formulate luni de premierul Victor Ponta, care a spus ca ar putea depune plangeri penale impotriva liderilor opozitiei daca acestia vor instiga oamenii sa iasa in strada.

Victor Ponta anunta ca nu demisioneaza, invocand responsabilitatea pe care o are ca premier: Evenimentele de vineri au ca scop demisia Guvernului si schimbarea majoritatii parlamentare. Schimbarea unui Guvern se face prin alegeri sau prin vot in Parlamen

Premierul Victor Ponta le-a multumit, duminica, liderilor coalitiei de guvernare pentru faptul ca il sustin, dupa o intalnire cu acestia la Parlament. Am o datorie speciala fata de partidele din coalitia de guvernare care m-au sprijinit si ma sprijina in continuare, fata de cei 5,3 milioane de romani care m-au votat anul trecut, ca si fata de cei peste 6 milioane care l-au votat pe domnul Iohannis, si fata de cei peste 7 milioane de romani care si-au exprimat dorinta pentru schimbare in 2012, a declarat Victor Ponta. Primul ministru a sustinut ca Acuzarea mea pentru fapte din 2007-2008, pentru care s-a deschis un dosar in 2012, are legatura cu evenimente recente: cazul Rarinca, votul din cazul Sova, declaratii ale mele. Justitia nu se face in functie de evenimente politice. Un act al unui procuror care sa reactioneze la un act politic cum a fost decizia Senatului in cazul Sova - n. red. ) este un act nedemocratic.

Alina Gorghiu, dupa ce deputatii au decis ca premierul nu poate fi urmarit penal: ii cer inca o data demisia lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut din nou demisia premierului Victor Ponta, dupa ce deputatii au decis marti, prin vot ca sfeul Guvernului nu poate fi urmarit penal pentru conflict de interese. Am.

Iohannis, dupa votul in cazul premierului: Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce deputatii au decis prin vot ca premierul Victor ponta nu poate fi urmarit penal prentru conflict de interese. Printr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )