Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabriela Firea da asigurari bucurestenilor ca nu vor ramane fara apa calda si caldura

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea da asigurari bucurestenilor ca nu vor ramane fara apa calda si caldura

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, a anuntat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Totodata, ea a precizat ca primaria este pregatita in acest moment sa achite in totalitate facturi de 13,1 milioane lei, bani pentru care asteapta ridicarea de catre ELCEN a popririi din contul Escrow. continuă pe România Liberă

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din cauza datoriilor, se arata intr-un comunicat al producatorului de energie, care precizeaza: Din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei,Distrigaz a luat decizia si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, va reduce presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari), fapt pus in practica la aceasta ora.

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

ACTUALIZARE 16:20 Primaria Capitalei, apel catre Guvern pentru rezolvarea problemei dintre RADET si ELCEN Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis o scrisoare mai multor membri ai Guvernului, printre care se afla si premierul Dacian Ciolos, in care face apel la acestia sa se implice in rezolvarea situatiei problematice dintre RADET si ELCEN. *ACTUALIZARE 16:00 Crisian Busoi Declaratiile lui Liviu Dragnea pe tema RADET, diversiune ieftina *ACTUALIZARE 15:31 Dragnea: in cazul ELCEN se poate discuta de constituirea unui grup organizat .

Aproape jumatate dintre bucuresteni vor ramane fara apa calda: Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre ELCEN, din cauza datoriilor

Bucurestenii vor ramane din nou fara apa calda. Este vorba despre aproape jumatate dintre locuitorii Capitalei care nu vor avea apa calda in perioada urmatoare pentru ca Distrigaz a decis limitarea.

Sute de mii de bucuresteni vor ramane fara apa calda

Distrigaz Sud Retele a instituit poprire pe toate conturile bancare ale societatii Electrocentrale Bucuresti ELCEN), pentru suma de 11,67 milioane de lei. Exista riscul major ca, incepand din data.

Dragnea, despre posibilitatea ca locuitorii Capitalei sa ramana fara apa calda: Este o presiune din partea partii liberale din guvernul tehnocrat pentru a-i pedepsi pe bucuresteni ca au votat cu PSD la alegerile locale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partea liberala din guvernul tehnocrat exercita o presiune asupra Primariei Capitalei, prin amenintarile de la ELCEN, potrivit carora bucurestenii vor ramane fara apa calda si caldura.

Aproape jumatate din locuitorii Bucurestiului raman fara apa calda. Care sunt cartierele afectate

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN),.

Toate conturile ELCEN sunt blocate. Peste trei zile, Bucurestiul poate ramane fara apa calda

Toate conturile ELCEN sunt blocate, joi dupa-amiaza, dupa ce s-a pus poprire pe ele, la cererea Distrigaz Sud.

Toate conturile ELCEN sunt blocate. Peste trei zile, Bucurestiul poate ramane fara apa calda. Distrigaz cere 5,8 milioane de lei imediat

Toate conturile ELCEN sunt blocate, joi dupa-amiaza, dupa ce s-a pus poprire pe ele, la cererea Distrigaz Sud.

Gabriela Firea trebuie sa rezolve situatia RADET-ELCEN fara a da vina pe greaua mostenire

Deputatul Ovidiu Raetchi, vicepresedintele PNL Bucuresti, sustine ca primarul general Gabriela Firea trebuie sa propuna o solutie viabila pe termen lung pentru rezolvarea situatiei RADET-ELCEN, fara a da vina pe greaua mostenire, in conditiile in care jumatate din locuitorii Capitalei pot ramane fara apa calda in urmatoarele zile dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre ELCEN din cauza datoriilor, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Gabriela Firea: Ii asigur pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura, nu se pune problema niciunei intreruperi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura, fara sa se puna problema vreunei intreruperi, precizand ca luni, la pranz, are programata o intalnire cu reprezentantii RADET, ELCEN si ai Ministerului Energiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )