Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gabriela Firea, despre coalitia aflata la guvernare: Mai mult de cele sase luni de miere nu cred ca vor rezista, din pacate

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, despre coalitia aflata la guvernare: Mai mult de cele sase luni de miere nu cred ca vor rezista, din pacate

Senatorul Gabriela Firea afirma ca, in opinia sa, coalitia de guvernare formata din PNL, USR-PLUS si UDMR nu va rezista mai multe de sase luni. Ea crede ca in primavara acestui an presedintele Klaus Iohannis va trebui sa traga o linie dupa perioada de acomodare. continuă pe Adevărul

Firea nu crede in coalitia de guvernare: Mai mult de sase luni nu vor rezista

Senatorul PSD Gabriela Firea afirma ca, in opinia sa, coalitia de guvernare formata din PNL, USR-PLU.

Firea, despre majorarea cu 40% a punctului de pensie: Daca esti la guvernare, trebuie sa faci rost de bani. Daca nu mai poti, te dai la o parte

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma ca Guvernul nu are niciun motiv sa nu majoreze cu 40 de procente punctul de pensie.

Gabriela Firea: Guvernul nu mai are nicio scuza sa nu creasca pensiile. Esti la guvernare, faci rost de bani. Daca nu, te dai la o parte!

Gabriela Firea a comentat, miercuri, la Antena 3, situatia creata dupa decizia CCR, care a hotarat ca este constitutionala cresterea punctului de pensie cu 40%.

Nicusor Dan renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti printre care: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurentiu Sirbu, Oana Costea, Adevarul, Libertatea, Catalin Deaconescu, Gigel Stirbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa. Primaria Capitalei este parte in aceste litigii.

Gabriela Firea: Mare pacat de toti romanii care si-au pus speranta in vremuri mai bune, dar au venit vremuri crancene!

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a compromis in totalitate campania de vaccinare, iar mandatul lui Nicusor Dan inseamna rautate, incompetenta, abuz, considera prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri

Gabriela Firea a avut o prima reactie, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca majorarea cu 40 de procente a pensiilor este constitutionala. Asta inseamna ca Guvernul este obligat acum sa gaseasca o modalitate de majorare in acest sens. Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea anunta cand se va vaccina

Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, in exclusivitate la Antena 3, ca vrea sa se vaccineze, insa nu i se pare corect ca parlamentarii si membrii Guvernului sa se vaccineze in etapa a doua, inainte de a fi vaccinate persoanele vulnerabile si varstnicii.

Gabriela Firea anunta ca isi doreste depunerea unei motiuni de cenzura si ca va vota in partid in acest sens

Senatorul PSD Gabriela Firea afirma ca isi doreste depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului condus de Florin Citu si anunta ca, daca se va propune in PSD un astfel de demers, va vota pentru.

Gabriela Firea: Veste uriasa pentru pensionari! Nu si pentru ministrul Muncii

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea aduce critici dure la adresa Ralucai Turcan, noul ministru al Muncii si Protectiei Sociale.

Gabriela Firea: Acestea sunt realizarile primarului dreptei unite la rele si profit in noul Bucuresti!

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat pe o retea sociala realizarile primarului dreptei unite la rele si profit, in noul Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )