Libnet.ro
UNICEF

16:00

Firea nu crede in coalitia de guvernare: Mai mult de sase luni nu vor rezista

România Liberă România Liberă,
Firea nu crede in coalitia de guvernare: Mai mult de sase luni nu vor rezista

Senatorul PSD Gabriela Firea afirma ca, in opinia sa, coalitia de guvernare formata din PNL, USR-PLU. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea, despre coalitia aflata la guvernare: Mai mult de cele sase luni de miere nu cred ca vor rezista, din pacate

Senatorul Gabriela Firea afirma ca, in opinia sa, coalitia de guvernare formata din PNL, USR-PLUS si UDMR nu va rezista mai multe de sase luni. Ea crede ca in primavara acestui an presedintele Klaus Iohannis va trebui sa traga o linie dupa perioada de acomodare.

FBI a anuntat ca a primit mai mult de 70.000 de ponturi si informatii dupa revolta de la Capitoliu

Biroul Federal de Investigatii FBI) a anuntat luni ca a primit mai mult de 70. 000 de ponturi si alte informatii in actiunea sa de a-i aresta pe cei care au luat parte la revolta de la Capitoliu din 6 ianuarie.

IPS Teodosie, despre vaccinare: Nu putem interzice, nici nu putem promova Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul

La o zi dupa ce spunea ca are ganduri pozitive despre vaccinarea impotriva COVID-19, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirma ca Biserica nu poate interzice, dar nici nu poate promova vaccinarea si ca el nu se va vaccina deocamdata pentru ca are alergie. Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul, a sustinut marti IPS Teodosie.

Ce este si cum functioneaza Signal, aplicatia care castiga tot mai mult teren in fata Whatsapp

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de comunicatii de pe planeta, cu peste doua miliarde de utilizatori care o folosesc pentru mesagerie. Cumparat de Facebook in 2014, serviciul a popularizat utilizarea criptarii end-to-end in comunicatiile de zi cu zi, introducandu-l ca implicit pentru mesagerie in 2016, conform playtech. ro.

Ministrul Sanatatii, intrebat cat ar putea sa dureze a doua etapa a campaniei de vaccinare: E prea devreme sa va spun. Daca o sa avem doar cele doua vaccinuri, atunci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu poate preciza cu certitudine cat de mult va dura a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Daca Romania va folosi doar vaccinurile de la.

EXCLUSIV Medicii de familie se plang de lipsa de informatii, cu cateva zile inainte de a doua etapa a campaniei de vaccinare: Cred ca mai mult aflu de la televizor decat de la DSP

Desi mai sunt cateva zile pana cand incepe ce-a de-a doua campanie de vaccinare impotriva noului coronavirus lipsesc informatiile concrete atat pentru medici, cat si pentru cei care doresc sa se vaccineze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )