Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

B1 B1,
Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei Notre-Dame. De asemenea, ea i-a trimis. continuă pe B1

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a trimis, marti, omologului sau de la Paris, Anne Hidalgo, o scrisoare prin care si-a exprimat regretul fata de incendiul care a devastat catedrala Notre- Dame. in semn de solidaritate, Gabriela Firea a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei.

Gabriela Firea: Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie

Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie, a sustinut luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Toate companiile . ) inglobate in Holdingul Bucuresti -.

Gabriela Firea: Companiile municipale s-au infiintat tocmai pentru a lupta cu hotia ce exista la Primaria Capitalei. Stiu ca am suparat cele 5-6 firme abonate la contracte, care au capusat bugetul ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca infiintarea companiilor municipale a avut rolul de a pune capat hotiei din Primaria Capitalei. Mai precis, inainte de infiintarea acestor companii, ex.

Cum sa faci rost de 10% din banii contribuabililor. Tutorial in 3 pasi

Primul pas: se intarzie cu emiterea deciziilor de impunere pentru contributia la asigurarile sociale de sanatate CASS vreo 5 ani incepand din 2014), astfel incat deciziile pe anii 2014 , 2015, 2016, 2017 de regularizare a CASS nu sunt comunicate contribuabililor. Al doilea pas: se da o ordonanta de urgenta OUG 89/2018 in 13. 2019) prin care se aduce la cunostinta contribuabililor ca pentru deciziile de impunere a CASS pe anii 2014-2017 care se vor emite, daca platesc pana pe 31. 2019 vor beneficia de o bonificatie de 10% din suma datorata.

TIMP DE TREI LUNI: Firea anunta ca isi doneaza 10% din salariu, pentru reconstructia catedralei Notre Dame

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, anunta ca isi doneaza 10% din salariu, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei Notre Dame.

Lovitura pentru Gabriela Firea: Prefectul Capitalei a atacat in instanta TOATE hotararile subsecvente infiintarii societatilor municipale

Prefectura Bucuresti cere Tribunalului Bucuresti sa anuleze actele subsecvente hotararilor de infiintare a companiilor municipale. Cu ajutorul acestor documente, s-au facut o mare parte din majorarile de capital ale societatilor comerciale si s-au.

inca o lovitura pentru companiile municipale infiintate de Gabriela Firea: Prefectura a atacat in instanta actele subsecvente hotararilor anulate in instanta, acestea fiind suspendate de drept

Prefectura Bucuresti cere Tribunalului Bucuresti sa anuleze actele subsecvente hotararilor de infiintare a companiilor municipale, potrivit unui raspuns transmis de institutie la solicitarea HotNews. ro. Prin aceste documente s-au facut o parte din majorarile de capital ale societatilor comerciale, s-au adoptat bugetele si actele aditionale prin care s-au delegat principalele servicii publice. Actiunea Prefecturii vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat, intr-un proces deschis de USR, hotararile de infiintare a companiilor municipale deoarece acestea au fost aprobate ilegal, cu majoritate simpla, nu cu votul a doua treimi dintre consilierii generali, asa cum cere legea.

Procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au descins la DNA Ploiesti

Procurorii de la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) au descins la sediul DNA Ploiesti pentru a verifica existenta unei camere pe care procurorii Onea si Negulescu o foloseau pentru a.

Black Sea Oil Gas anunta ca a primit aprobarea Guvernului pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas SRL BSOG) sustine ca a primit aprobarea din partea Guvernului prin Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina. Aceste zacaminte fac obiectul Proiectului de Dezvoltare Gaze Naturale Midia din largul Marii Negre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )