Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Hotnews Hotnews,
 Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a trimis, marti, omologului sau de la Paris, Anne Hidalgo, o scrisoare prin care si-a exprimat regretul fata de incendiul care a devastat catedrala Notre- Dame. in semn de solidaritate, Gabriela Firea a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei Notre-Dame. De asemenea, ea i-a trimis.

Gabriela Firea: Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie

Companiile municipale au fost infiintate pentru a lupta cu hotia de la Primarie, a sustinut luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Toate companiile . ) inglobate in Holdingul Bucuresti -.

Gabriela Firea: Companiile municipale s-au infiintat tocmai pentru a lupta cu hotia ce exista la Primaria Capitalei. Stiu ca am suparat cele 5-6 firme abonate la contracte, care au capusat bugetul ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca infiintarea companiilor municipale a avut rolul de a pune capat hotiei din Primaria Capitalei. Mai precis, inainte de infiintarea acestor companii, ex.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )