Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Poluare extremain Bucuresti! Cine ne omoaramai tare decat coronavirusul?

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Poluare extremain Bucuresti! Cine ne omoaramai tare decat coronavirusul?

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a tras un semnal de alarma privind nivelul ridicat de poluare din Bucuresti. continuă pe Antena3

Firea: Poluare extrema in Bucuresti! Trafic nu e, santierele sunt inchise, nu mai e Lasatul Secului cand se ard prin curti diferite deseuri... deci, ce e? Cine ne omoara mai tare decat coronavirusul?

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca, joi seara, in Bucuresti se inregistreaza poluare extrema. Trafic nu e, santierele sunt inchise, nu mai e Lasatul Secului cand se ard prin curti diferite deseuri. deci, ce e? Cine ne omoara mai tare decat coronavirusul?, sustine Firea.

Gabriela Firea vrea sa impuna interdictie de circulatie in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca ar putea impune masuri de restrictie de circulatie in timpul zilei, la fel ca in judetul Maramures, unde circulatia persoanelor a fost restrictionata.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca se va demara o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Scurt istoric, dar necesar. Zilele acestea am discutat cu domnul.

Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Vor fi folosite testele pe care Primaria Capitalei le-a procurat in ultima perioada si aparatele pentru procesarea acestora care ar avea o capacitate suficienta pentru a putea da rezultate rapide.

Gabriela Firea: Bucurestenii sa ne sesizeze prezenta celor care dorm pe strada

Peste 900 de locuri de cazare pentru persoanele fara adapost sunt in Bucuresti, anunta Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre decizia ca varstnicii sa iasa din casa intr-un anumit interval orar: in Bucuresti avem 483.000 de oameni de peste 65 de ani. Eram aproape in imposibilitatea de a-i ajuta imediat pe toti (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca decizia ca persoanele de peste 65 de ani sa isi poata parasi domiciliul intr-un anumit.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Ce li se pregateste

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a convocat astazi, la ora 10:00, Consiliul General al Capitalei, pentru a modifica o lege interioara a primariei dar si pentru a vota cateva proiecte, necesare populatiei capitalei. Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni Sedinta fost transmisa partial si pe facebook, si a avut loc intr-o sala .

Gabriela Firea le cere scuze farmacistilor dupa ce i-a numit vanzatorii din farmacii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le cere scuze farmacistilor dupa ce i-a numit vanzatorii din farmacii. Ea sustine ca a facut o greseala din viteza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )