Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriela Firea: E de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: E de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre efectele furtunii din Bucuresti, dar si despre felul in care s-a actionat pentru. continuă pe Antena3

Pe cine invinovateste Gabriela Firea dupa haosul provocat de avertizarea de furtuna din Bucuresti

Primarul General al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a discutat, la postul de televiziune Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile pentru a preveni populatia cu privire la furtuna de miercuri seara, subliniind ca e de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti.

Anuntul facut de Gabriela Firea dupa furtuna din Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre efectele furtunii din Bucuresti, dar si despre felul in care s-a actionat pentru.

Gabriela Firea: Prefer sa stam o ora-doua in trafic, dar se prevenim o tragedie de genul celei petrecute in Timisoara/ Sunt tot felul de asociatii care se opun taierii copacilor afectati

Noi am primit informare din partea ANM ca, in aceasta seara, incepand cu ora 17, vor fi fenomene meteo extreme asa ca am luat toate masurile necesare conform protocolului. Nu am avut intentia sa inducem panica in randul populatiei, ci doar sa luam masurile legale. Prefer sa stam o ora-doua in trafic, dar se prevenim o tragedie de genul celei petrecute in Timisoara, a declarat la Antena 3 primarul general Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Informatiile aparute pe retelele de socializare, ca furtuna din aceasta seara va fi mai grava decat am anuntat, sunt toxice si neadevarate. Vom face plangere penala

Informatiile aparute pe retelele de socializare potrivit carora furtuna din aceasta seara va fi mai grava fata de ce a anuntat Primaria Capitalei sunt toxice si neadevarate a declarat primarul general, Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca va face plangere penala impotriva celor care le-au raspandit.

Gabriela Firea reactioneaza dupa mesajele false privind vijelia din Capitala: Fac plangere penala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat cava face plangere penala impotriva celor care au raspandit mesaje false despre conditiile meteorologice care urmeaza sa aiba loc.

Decizie de ultima ora luata de primarul Gabriela Firea

Decizie de ultima ora luata de primarul Capitalei Gabriela Firea. Edilul a cerut ca scolile din Bucuresti sa se inchida de la ora 17. 00, din cauza conditiilor nefavorabile ale vremii.

Decizie de ultima ora luata de primarul Gabriela Firea, din cauza vremii

Decizie de ultima ora luata de primarul Capitalei Gabriela Firea. Edilul a cerut ca scolile din Bucuresti sa se inchida de la ora 17. 00, din cauza conditiilor nefavorabile ale vremii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )