Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul facut de Gabriela Firea dupa furtuna din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Gabriela Firea dupa furtuna din Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre efectele furtunii din Bucuresti, dar si despre felul in care s-a actionat pentru. continuă pe Antena3

Pe cine invinovateste Gabriela Firea dupa haosul provocat de avertizarea de furtuna din Bucuresti

Primarul General al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a discutat, la postul de televiziune Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile pentru a preveni populatia cu privire la furtuna de miercuri seara, subliniind ca e de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti.

Pagube de 4,3 milioane de lei, dupa furtuna din vestul tarii

500 de copaci au fost distrusi, la Timisoara, in urma furtunii de duminica, iar inlocuirea lor costa 3,5 milioane de lei. Totodata, la Gradina Zoologica din Timisoara este nevoie de 800. 000 de lei pentru remedierea pagubelor, a anuntat, marti, primarul timisorean Nicolae Robu.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

Kaufland reactioneaza! Anuntul facut de companie dupa ce un client a cumparat oua vopsite

Kaufland Romania a reactionat in urma unei filmari postate pe Facebook de o femeie din Piatra Neamt. in videoclip se poate vedea cum un ou a fost vopsit pentru a acoperi data veche de valabilitate.

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera si in Romania, in urma furtunilor catastrofale care au avut loc in vestul tarii, a produs numeroase glume in randul ro.

Dacian Ciolos, mesaj dur catre Guvern, dupa furtuna din Timisoara

Dacian Ciolos a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care critica autoritatile pentru proasta pregatire in cazul furtunei care a dus la moartea a 8 oameni. Iata ce a scris fostul sef de.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Pe Facebook si WhatsApp circula dezinformari despre furtuna din Bucuresti

Televizoarele vuiesc despre furtuna din Bucuresti, care se apropie cu pasi repezi, dar au inceput sa apara si mesaje de dezinformare. inca de dimineata, la stiri ai vazut, cel mai probabil, materiale cu privire la o furtuna din Bucuresti, care ar putea fi la fel de puternica precum cea care a lovit vestul tarii in [].

ANUNTUL facut de ANM dupa dezastrul provocat de furtuni in Vestul tarii. Cum va fi vremea

Vremea rea cuprinde toata tara, in urmatoarele ore. Meteorologii avertizeaza ca, in cursul zilei de marti, precipitatiile vor ajunge si la 25 de litri pe metru patrat, de asemenea vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )