Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Adevărul Adevărul,
Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion 2015 pe litoral

Mai sunt mai putin de trei saptamani pana la marea petrecere de revelion si hotelierii de pe litoral nu stau deoparte. Unitatile de cazare care au ales sa-si deschida portile pentru mini-vacanta dintre Craciun si Anul Nou vin cu oferte tentante. Adevarul a facut lista cu cele mai bune petreceri de la mare. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune statiuni de schi din Europa

Statiuni de schi din Franta, Elvetia, Austria si Italia sunt cele mai bune zone din Europa dedicate acestui sport de iarna, conform unui clasament conceput pe baza a sase criterii: pretul biletului pentru o zi de schiat, lungimea pistei, calitatea zapezii, nivelul de aglomeratie si restaurantele din zona.

Cadouri de Craciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

A venit timpul sa va prezentam acum o lista cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care leputetifacecadou celor mici cu ocazia Craciunului. Craciunul este probabil cea mai frumoasa perioada din tot anul pentruun copil si de aceea este foarte important sa luati cadouri despre care stiti ca il vor face fericit. Dupa ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el si pentru ea, este acum timpul sa va recomandam cateva idei de cadouri pentru cei mici. Celezece gadgeturi [].

Ofertele restaurantelor din Barlad pentru Revelion 2015. Pretul variaza intre 100 si 258 lei /persoana

Majoritatea restaurantelor si cluburilor din Barlad au pregatit pentru Revelion 2015 oferte tentante pentru cei care vor ramane sa-si petreaca noaptea dintre ani in oras.

REVISTA PRESEI: Unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari

Adevarul arata unde se situeaza Romania in topul celor mai militarizate tari. Capital explica cum a scos guvernul un deficit mic si a convins FMI. Gandul prezinta bilantul autostrazilor facute de Guvernul Ponta in 2014. Ziarul Financiar vorbeste despre prima zi a bugetului pe 2015. Hotnews publica strategia autostrazilor in varianta finala a Master Planului. Wall-Streeet publica un interviu cu regele biscuitilor. Ziare. com scrie ce n-a vrut sa stie si sa faca Guvernul la prezidentiale. Iar ProSport spune ca Galca a cedat dupa meciul de joi seara.

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Incepand din aceasta luna, fanii Tech Adevarul vor avea ocazia sa vada cele mai bune video review-uri in limba romana de pe internet. Laboratorul Darwin, un show de YouTube din Republica Moldova, soseste pe adevarul. ro.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

VIDEO Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad din 2014

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an.

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

Vladimir Putin, pe primul loc in topul celor mai influente personalitati ale anului 2014

Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul celor mai influente si marcante personalitati ale anului 2014, potrivit clasamentului stabilit de Frace Presse. in contextul conflictului ucrainean, relatiile.

VIDEO Topul celor mai vizualizate videoclipuri din 2014

Reprezentantii platformei YouTube au publicat topul celor mai vizionate videoclipuri ale anului 2014, dezvaluind cateva surprize pentru fanii muzicii pop, dupa cum noteaza The Independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )