Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului

Intre 7 si 9 noiembrie, la Berlin, au loc zeci de ceremonii de sarbatorire a 25 de ani de la c[derea zidului Berlinului. Autoritatile germane au plasat o instalatie cu 8000 de baloane luminoase care strabate vechiul amplasament al zidului . continuă pe România Liberă

25 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Istoria in imagini

Cea de-a doua editie a evenimentului Cinepolitica Extra Time va avea loc intre 17 si 19 noiembrie la Cinema Elvira Popescu din Bucuresti, avand ca tema caderea Zidului Berlinului, eveniment de la care se implinesc 25 de ani.

Norbert Lammert, presedintele Bundestagului: Caderea Zidului Berlinului, efect al protestelor din Europa, inclusiv din Romania

Caderea Zidului Berlinului, in 1989, a fost culminarea actiunilor de protest din estul Europei, a declarat Lammert, facand referire la greve si la actiuni de nesupunere civica din Republica Democrata Germana, din Polonia, Romania, tarile baltice, Cehoslovacia, Ungaria si Bulgaria.

Ce facea Angela Merkel la caderea Zidului Berlinului?

La demolarea Zidului Berlinului, in seara lui 9 noiembrie 1989, Angela Merkel, in prezent cancelarul Germaniei, se afla ca in orice seara de joi la sauna, in Berlinul de Est, si visa sa mearga sa deguste stri.

Angela Merkel a marturisit ca se afla la sauna in momentul caderii Zidului Berlinului

In momentul caderii Zidului Berlinului, in seara zilei de 9 noiembrie 1989, actualul cancelar al Germaniei, Angela Merkel, se afla ca in orice seara de joi la sauna, in Berlinul de Est, si visa sa mearga sa.

Festival de film romanesc care marcheaza 25 de ani de la Revolutie, intre 21-30 noiembrie, la Berlin

Cea de-a treia editie a festivalului de film romanesc Rekonstruktion. Filmland Rumanien, eveniment prin care Institutul Cultural Roman ICR) berlinez marcheaza implinirea a 25 de ani de la Revolutia Romana din 1989, va avea loc in perioada 21 - 30 noiembrie, la cinemateca Zeughauskino din Berlin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )